Naslovna » Izlasci » Shopping » Novogodišnji pokloni za Beograđane – napravljeni u Beogradu
Novogodišnji pokloni za Beograđane
Novogodišnji pokloni za Beograđane

Novogodišnji pokloni za Beograđane – napravljeni u Beogradu

Novogodišnji pokloni za Beograđane i to još i napravljeni u Beogradu. Da li može bolje? Može, kada vidite naše predloge za Novu godinu.

Imamo nekoliko ideja koje bi mogle da obraduju sve vas u svim beogradskim opštinama, ali i širom Srbije. Naravno, i region i Evropa i svi drugi kontinenti dolaze u obzir.

Ovoga puta, predlažemo šest zanimljivih poklona. Svi potiču iz Beograda, urađeni su ručno uz puno ljubavi i dobre volje. Umesto uvek istih poklona koje će baš svi kupiti dragim prijateljima, porodici ili slatkim klincima, možete da kupite nešto sasvim drugačije, nešto BOLJE!

Novogodišnji pokloni za Beograđane

1. Yambissimo! komplet

Yambissimo! komplet (foto: Brankica Andonović)

Omiljena igra sa kockicama (yamb, jamb) ovoga puta dolazi u rancu i kutiji u kojoj su podloga za igranje, listići (dve vrste), hemijske olovke, podmetači za čaše i, naravno, kockice. Više o kompletu Yambissimo! pročitajte na OVOM LINKU!

Yambissimo! možete da poručite porukom preko Instagrama, preko Facebook stranice ili na mail: yambissimo@gmail.com. Cena kompleta Yambissimo! je 3.200 dinara, a preuzimanje je po dogovoru, uz mogućnost besplatne isporuke u Beogradu ili poštom.

2. Drvene Ukrštene reči na srpskom jeziku

novogodisnji-pokloni-za-beogradjane

Jedna od najpopularnijih društvenih igara na svetu može da se kupi i u Srbiji na ćirilici ili latinici. Napravljena je ručno u Beogradu od prirodnih materijala, drveta, platna i kartona. Cena je 2.499 dinara. Poručite preko ove Facebook stranice ili na mail superigresrbija@gmail.com. Igre stižu brzom poštom sledećeg dana.

3. Beogradski Atelje – Škola šivenja

novogodisnji-pokloni-za-beogradjane-2020

Umesto krpica brze mode koje svi imaju i koje će se raspasti posle nekoliko pranja – imamo bolju ideju. Poklonite nekome kurs šivenja u Beogradskom ateljeu. Postoje vikend radionice, mini kursevi i Burda program kao i škola crtanja na tekstilu. Ne samo što ćete naučiti da šijete, već ćete se i sjajno zabaviti!

Više detalja potražite na web stranici ili na Facebooku.

4. Kolači – Gospođa Mirkov

Novogodišnji pokloni za Beograđane ne moraju da budu veliki ni skupi. Ali je važno da budu od srca, poručuje Gospođa Mirkov. Napravite vaš izbor divnih francuskih kolača i dobićete ih u super kutiji spremnoj za poklanjanje. Na Facebooku možete da vidite više slika i dogovorite se oko isporuke.

5. Posteri – Brutalizam i renesansa

A šta kažete na ideju da nekome poklonite super poster za motivima Beograda? Na Facebook stranici Brutalizam i renesansa imate baš to! Novogodišnji pokloni za Beograđane bi tako mogli da budu prepoznatljivi kadrovi Beograda na posterima, a možete da poručite i šolje ili platnene cegere sa istim radovima. Ako ste zaljubljeni u Beograd, ovo bi moglo da vam se dopadne.

6. Moe tihe knjige

Tihe knjige su… tihe. Ali i knjige. I napravljene ručno u Beogradu za sve vaše omiljene bebaće. Knjižice su sašivene od platna, a bebe će moći da ih gledaju, dodirnu, gricnu (što da ne)…

Uz to su neverovatno slatke sa svim tim prigodno zimskim motivima i vrlo povoljne. Više detalja saznajte ovde.

(Za danubeogradu.rs – Nemanja Nikolić)

Uređuje: DuB volonteri