Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam preduzetništva: ručno rađena kozmetika, hrana, odeća u Kombank dvorani
Sajam preduzetništva: ručno rađena kozmetika, hrana, odeća u Kombank dvorani
Sajam preduzetništva: ručno rađena kozmetika, hrana, odeća u Kombank dvorani

Sajam preduzetništva: ručno rađena kozmetika, hrana, odeća u Kombank dvorani

U holu Kombank dvorane, u nedelju i ponedeljak, 9. i 10. decembra 2019, biće organizovan Sajam preduzetništva 2019.

Brojni domaći proizvođači ručno rađene kozmetike, odeće, hrane i ukrasnih predmeta izlagaće svoje proizvode u okviru Evropske nedelje preduzetništva koju organizuje Regionalna agencija za razvoj i evropske integracije Beograd.

Među izlagačima naći će se: proizvođači sapuna sa poludragim kamenjem i kristalima, umetnička radionica koja se bavi izradom torti i slatkih stolova, proizvođači ručno rađene kozmetike na bazi biljnih ulja i butera, proizvođač pamučne odeće za decu štampane ekološkim bojama na vodenoj bazi, proizvođači prirodnih barova od suvog voća, proizvođači sokova i preliva od aronije, studio nameštaja sa najvećim slikarskim delima svetskog i srpskog slikarstva, proizvođači drvenih predmeta sa motivima srpskog kulturnog nasleđa i mnogi drugi.

Evropska nedelja preduzetništva ove godine nosi naziv „Meetup Startup“, a cilj je da se predstave uspešne preduzetničke priče koje su koristile finansijske i nefinansijske mehanizme podrške sa nacionalnog i regionalnog nivoa.

Na ovom događaju predstaviće se početnici u poslovanju koji posluju u oblastima prerađivačke, tekstilne i drvne industrije.

Dvodnevno dešavanje otvoriće Snežana Radinović, direktorka Regionalne agencije za razvoj i evropske integracije Beograd i Katarina Obradović – Jovanović, pomoćnica ministra Ministarstva privrede.

U konferencijskoj sali Kombank dvorane biće održani paneli sa predstavnicima institucija čiji je cilj da se predstave svi oblici podrške značajni za razvoj novih preduzeća, a posebno sa akcentom na start-up zajednici u Beogradu.

Teme panela i radionica biće, između ostalog, kako unaprediti svoje poslovanje, zašto vredi ulagati u inovacije, mladi ljudi i preduzetništvo, zašto je start-up važan za razvoj ekonomije. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.