Naslovna » Izlasci » Sport » Sinhrono plivanje: 27. Novogodišnji bal na vodi
Sinhrono plivanje: 27. Novogodišnji bal na vodi
Sinhrono plivanje: 27. Novogodišnji bal na vodi

Sinhrono plivanje: 27. Novogodišnji bal na vodi

U nedelju, 29. decembra 2019. od 18.00, biće održan 27. Novogodišnji bal na vodi, manifestacija sinhronizovanog plivanja.

U programu tradicionalne prednovogodišnje sportske manifestaciju nastupiće sve članice KSP Tašmajdan, od početnica do seniorki. Biće prikazani sastavi sa takmičenja na kojima su takmičarke ostvarile uspešne rezultate.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

U goste dolaze klubovi za sinhronizovano plivanje Banjica i Delfin iz Beograda, kao i kadetska reprezentacija, koja se takmičila na prvom svetskom prvenstvu za kadete, i juniorski reprezentativni tim, koji se plasirao u finale ovogodišnjeg evropskog prvenstva.

Nastupiće i skakači u vodu iz beogradskih klubova, kao i najmlađi članovi ronilačkog kluba Vidra.

Svake godine na ovoj manifestaciji bude proglašena sportiskinja kluba, a od ove godine ta nagrada nosi ime „Trofej Ivana Paunović“. Ivana Paunović bila je plivačica KSP Tašmajdan, ali je preminula 2015. godine u 20 godini svog života od autoimune bolesti.

Ulaz je slobodan.

27. Novogodišnji bal na vodi organizuje KSP Tašmajdan pod pokroviteljstvom Gradskog sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.