Naslovna » BG svaštara » Tech Radar » Želite da automatizujete prodajne procese? ComSale je rešenje!

Želite da automatizujete prodajne procese? ComSale je rešenje!

Elektronsko poslovanje i globalizacija tržišta doveli su do porasta konkurencije. Sve dinamičnija tržišna utakmica zahteva od kompanija brzu reakciju na okolnosti koje se menjaju gotovo svakodnevno. U takvim uslovima, stari poslovni sistemi postaju neefikasni. Potrebno je obezbediti automatizaciju i mobilnost poslovanja. Međutim, implementacija savremenih rešenja nosi rizik kompleksnosti njihove integracije sa postojećim sistemom čime se dovodi u pitanje finansijska opravdanost investicije.

Kao odgovor na navedene izazove, kompanija COMING je kreirala ComSale – jedinstveno aplikativno rešenje za unapređenje prodaje.

Šta sadrži ComSale?

Rešenje se sastoji iz tri segmenta – CRM, upravljanje ljudskim resursima i upravljanje projektima i svaki se može proširivati dodacima čime ComSale dobija nove funkcionalnosti.

CRM komponenta pruža uvid u prodaju, marketing i podršku korisnicima. Zahvaljujući njoj moguća je komunikacija između pomenutih sektora, zakazivanje sastanaka i dogovora, upravljanje prigovorima korisinka i dr.

Dodatne funkcije CRM-a obezbeđuju se primenom dodataka Kontakti i Ponude. Pomoću prvog korisnik dobija srodne informacije iz drugih segmenata kojima je dostupan kontakt dok Ponude omogućavaju procenu verovatnoće uspeha posla i visine prihoda.

Upravljanje ljudskim resursima sadrži dodatak Zaposleni koji omogućava kompletne informacije o svakom radniku. Korisnik ComSale-a može videti kontakt podatke, rođendane, beleške, datoteke i probleme koji se odnose na ljude u kompaniji.

ComSale omogućava praćenje zadataka i obezbeđuje fleksibilnost prilikom upravljanja projektima. Time korisnici mogu voditi više projekata uz istovremeno kontrolisanje pratećih potprojekata.

Rešenje sadrži i Gantovu kartu namenjenu vizuelnoj prezentaciji čime se pojednostavljuje sinhronizacija zadataka i datuma.

Koje su još mogućnosti proširenja sistema saznajte klikom na link.

Šta je prednost ovog aplikativnog rešenja?

Najveća prednost rešenja je u mogućnosti praćenja višegodišnje prognoze prodaje. Osim toga, zahvaljujući njemu kompanija ima sve informacije o kupcima i ne zavisi od toga da li će neki prodavac napustiti firmu.

Šta kažu korisnici ComSale-a?

“Zahvaljujući ComSale-u imamo bolji pregled i evidenciju započetih poslova. Jedna od njegovih najvećih prednosti je transparentnost istorije saradnje sa određenim klijentom. Na taj način, svaki zaposleni ima uvid u način ostvarene komunikacije i shodno tome može primeniti odgovarajući pristup” – kaže Irena Saržovski iz kompanije Seibl Trade.

Kako do rešenja?

Postoji mogućnost instalacije na Vašoj lokaciji kao i opcija korišćenja cloud servisa. Ukoliko niste sigurni da li je ComSale najbolje rešenje za Vas možete ga testirati. Kontaktirajte nas i omogućićemo Vam 60 dana besplatnog probnog perioda. Za više informacija, pošaljite poruku klikom na link.