Naslovna » Izlasci » Izložbe » Muzej primenjene umetnosti: aplikacija Gift
Muzej primenjene umetnosti: aplikacija Gift
Muzej primenjene umetnosti: aplikacija Gift

Muzej primenjene umetnosti: aplikacija Gift

Muzej primenjene umetnosti, umetnička grupa Blast Theory i British Council pozivaju vas da isprobate aplikaciju Gift (Poklon).

Od 23. januara do 30. septembra 2020. istražite ovaj muzej na nov način.

Aplikacija vam omogućava da, kao posetilac muzeja, uz pomoć svoga mobilnog telefona, pošaljete prijateljima virtuelni poklon – prikaz odabranog muzejskog eksponata.

Za početak, dovoljno je da skenirate QR kod ili da otvorite link koji ćete pronaći na posterima i razglednicama na ulazu u muzej. Potom, pratite instrukcije u aplikaciji i napravite digitalni poklon koji ćete poslati dragoj osobi.

Aplikacija Gift poklonjena je Muzeju primenjene umetnosti 22. januara 2020. godine, na zvaničnom otvaranju PlayUK 2020 festivala, koji je organizovao British Council u partnerstvu sa SGA (Asocijacijom industrije video igara Srbije) i Nordeus HUB-om.

Od 23. do 31. januara 2020. aplikaciju Gift moći ćete da koristite na izložbi „Moda u modernoj Srbiji„, dok se 4. februara 2020. aplikacija „seli“ na stalnu postavku Muzeja primenjene umetnosti „Na prvi (p)ogled„, gde će biti u funkciji do 30. septembra 2020.

Aplikacija radi na engleskom jeziku, ali svoje poruke prijateljima možete snimati i pisati na srpskom ili na kojem god drugom jeziku želite.

Povodom puštanja u rad aplikacije Gift, ulaz u Muzej primenjene umetnosti biće besplatan u subotu, 25. januara 2020.

Muzej primenjene umetnosti – info

  • Adresa: Vuka Karadžića 18
  • Radno vreme: utorak – subota od 11.00 do 19.00
  • Cena ulaznice: 200 RSD (penzioneri – 100 RSD)

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.