Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (16. januar 2020)
Novi filmovi u bioskopima (16. januar 2020): Loši momci zauvek
Novi filmovi u bioskopima (16. januar 2020): Loši momci zauvek

Novi filmovi u bioskopima (16. januar 2020)

Loši momci zauvek, Kler Darling – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od četvrtka, 16. januara 2020. godine.

Premijera animiranog filma Vreme je za sankanje biće u Kombank dvorani, 18. januara, a premijere filmova Male žene i Gospoda biće održane u sredu, 22. januara 2020. I te filmove predstavljamo u ovom pregledu.

Loši momci zauvek

Loši momci Majk Lauri i Markus Burnet opet su zajedno u još jednoj ludoj vožnji, u dugoočekivanom nastavku franšize, a kako drugačije – Loši momci.

Ovog puta, naši loši momci jesu nešto stariji, ali su podjednako ludi I opaki. Iako Markus najavljuje skorašnji odlazak u penziju svom dugogodišnjem partner Majku (smatra, vreme mu je), Majk ga nagovara na još jednu ludu misiju.

Originalni naslov: Bad Boys for Life. Dužina trajanja filma: 113 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: akcija, komedija. Uloge: Will Smith, Martin Lawrence, Vanessa Hudgens, Alexander Ludwig, Charles Melton. Reditelji: Adil El Arbi, Bilall Fallah.

Kler Darling

Prvog dana leta Kler Darling se budi ubeđena mišlju da joj je to poslednji dan u životu.

Ona odlučuje da isprazni kuću i taj dan proda potpuno sve, od Tifani lampi do raznih drugih zbirki stvari koje poseduje. Svi ti predmeti kupljeni su s ljubavlju i poseduju odjek tragičnog i blistavog života.

Ovo posledje ludo ponašanje Kler dovodi do situacije gde, njena ćerka Meri posle dvadeset godina dolazi da je vidi.

Originalni naslov: La Dernière Folie de Claire Darling. Dužina trajanja filma: 94 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2019. Žanr: drama. Uloge: Catherine Deneuve, Chiara Mastroianni, Alice Taglioni. Rediteljka: Julie Bertuccelli.

Vreme je za sankanje

Frenki i njegov tim su pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su mu misteriozni Zak i njegov rođak – snagator Čarli.

Frenki je specijalno za trku konstruisao fantastične sanke koje se raspadaju malo pre linije cilja. To je težak gubitak za Frenkija koji se ne miri sa činjenicom da je možda napravio grešku u konstrukciji ili da je strategija trke bila promašaj. Zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zak varao da bi se domogao pobede. Frenki zahteva revanš trku…

Zak pristaje, pod uslovom da Frenki napravi novu pistu za trku. Frenki je sa drugovima napravio spektakularnu trasu, što je Zaku otvorilo oči, shvatio je da sa Frenkijem nema šale, smišlja nove smicalice.

Dok se spremaju za novu trku Zak je obezbedio sve podvale da bi dobio trku. Ali i Frenki sa svojim driugarima ima nekoliko jakih iznenađenja za Zaka.

Originalni naslov: Racetime. Dužina trajanja filma: 89 minuta. Država i godina proizvodnje: Kanada / 2018. Žanr: animirani, komedija. Film je sinhronizovan na srpski jezik. Reditelji: Benoît Godbout, Jean-François Pouliot.

Male žene

Priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, večna je i bezvremena.

Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao devojčice i tinejdžerke koje su u najosetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao u građanski rat. Vrednosti koje su u njih usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih celog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe naći svoje mesto pod suncem.

Originalni naslov: Little Women. Dužina trajanja filma: 135 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: drama. Uloge: Saoirse Ronan, Emma Watson, Timothée Chalamet. Rediteljka: Greta Gerwig.

Gospoda

https://youtu.be/jZfzfBDGmqY

Novu sofisticiranu akcionu komediju sa velikim filmskim zvezdama snimio je kultni reditelj Gaj Riči.

Američki iseljenik Miki Pirson u Londonu je izgradio visoko profitabilno carstvo marihuane.

Kad se pročuje vest da zauvek želi da se povuče iz tog posla, pokreće se niz zavera, podmićivanja i ucenjivanja u pokušaju da se zauzme njegova pozicija.

Posle premijere 22. januara film će biti u redovnoj bioskopskoj distribuciji od 23. januara.

Originalni naslov: The Gentlemen. Dužina trajanja filma: 113 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: akcija, kriminalistički. Uloge: Matthew McConaughey, Hugh Grant, Charlie Hunnam, Michelle Dockery, Colin Farrell. Reditelj: Guy Ritchie.

(danubeogradu.rs)