Naslovna » BG svaštara » Promocije » PETAK U MERIDIANU: Eksplozija iznenađenja
PETAK U MERIDIANU: Eksplozija iznenađenja
PETAK U MERIDIANU: Eksplozija iznenađenja

PETAK U MERIDIANU: Eksplozija iznenađenja

Petak za većinu ljudi predstavlja omiljeni dan u nedelji. Dan kada se završava radna nedelja, počinje uživanje u vikendu, dan dobre zabave i provoda.

Ako biste bilo koga pitali ima li išta bolje od petka, sigurno biste dobili negativan odgovor. Ali, to je zato što sigurno nisu čuli za specijalnu ponudu Meridiana.Promo

Ovaj petak, 31. januar, biće dosta drugačiji u odnosu na prethodne. Za 10% bolji, zabavniji i uzbudljiviji petak i sve to zahvaljujući promociji, koju je pripremio Meridian.

Ako tragate za odličnim bonusom, koji će početak vikenda podići na još viši nivo zabave, onda je Meridian pravo mesto, u kojem se ova želja veoma lako ispunjava.

Ono što sve zanima je pitanje – na koji način doći do nagrade, kako osvojiti bonus? Odgovor je veoma jednostavan. Pravila su izuzetno laka i bonus je svima nadohvat ruke.18 plus

Dovoljno je samo uplatiti depozit u petak, 31. januara, i na svaki uplaćen depozit toga dana, ostvaruje se pravo na BONUS 10% od uplaćenog depozita, a maksimalni iznos bonusa koji se može ostvariti ovim putem je 5000 dinara, po jednom korisniku promocije. A bonus se uplaćuje narednog dana do 12.00.

Dakle, potreban je samo jedan mali korak do sjajnog bonusa.

Meridian je uvek prepun odličnih iznenađenja, pa tako ni ovog petka ne ruši tu tradiciju i pruža svojim igračima priliku da dodatno ulepšaju svoj vikend i uživaju u sjajnom poklon bonusu, koji može dostići cifru od 5000 dinara.

Mesto, vreme i nagrada su poznati i svi preduslovi su ispunjeni da vikend počne na najbolji mogući način – BONUSOM.

I zato, petak u Meridianu nije običan petak, već dan koji donosi neodoljiv bonus, koji se ne propušta.

loading...

2 komentari

  1. Najbolji meridian sa najboljim bonusima!

  2. Kad će taj petak…igram se uz najbolju ponudu koju je za nas spremio jedan jedini meridian (moja kladionica)!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.