Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Beogradski noćni market na pijaci Blok 44: Ljubav i vino
Beogradski noćni market na pijaci Blok 44: Ljubav i vino (foto: JKP "Gradske pijace" i "BGD market")
Beogradski noćni market na pijaci Blok 44: Ljubav i vino (foto: JKP "Gradske pijace" i "BGD market")

Beogradski noćni market na pijaci Blok 44: Ljubav i vino

Beogradski noćni market na pijaci Blok 44 biće održan pod sloganom „Ljubav i vino“ u petak, 14. februara 2020. od 18.00 do ponoći.

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ zakazali su prvo ovogodišnje zajedničko druženje na dan koji je posvećen vinogradarima, vinarima, ljubiteljima vina, ali i ljubavi.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Na ovogodišnjem Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj urbanoj gradskoj manifestaciji, nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta.

Beogradski noćni market na pijaci Blok 44: Ljubav i vino

Muzičko gastonomski festival postao je prepoznatljiv po učešću brojnih umetnika i dizajnera, odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda, kao i kućne galanterije. Na ovoj tradicionalnoj manifestaciji posetioce očekuje veliki izbor hrane i pića specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Beogradski noćni market biće pravo mesto za kupovinu poklona i dobrog provoda, jer će ovaj ambijent upotpuniti novi i stari muzički hitovi uz di džeja Brkatog.

JKP „Gradske pijace“ i „BGD market“ već četvrtu godinu zaredom organizuju Beogradski noćni market, koji je uvek nailazio na veliko interesovanje stanovnika Beograda i turista, i do sada primio oko pola miliona posetilaca.

Ulaz je besplatan. (danubeogradu.rs)