Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima (20. februar 2020)
Novi filmovi u bioskopima (20. februar 2020): Portret dame u vatri
Novi filmovi u bioskopima (20. februar 2020): Portret dame u vatri

Novi filmovi u bioskopima (20. februar 2020)

Portret dame u vatri, Marica i Ivica, Zov divljine, Patrolne šape 2 – to su novi filmovi koji će se prikazivati u domaćim bioskopima od četvrtka, 20. februara 2020.

U ovom pregledu predstavljamo i animirani film Tajna izgubljenog kraljevstva koji će premijerno biti prikazan 22. februara od 16.00 u bioskopu Cineplexx Delta City.

Portret dame u vatri

Francuska, 1770. godine. Slikarki Marijen naručen je svadbeni portred mlade devojke Eloiz koja je upravo napustila samostan.

Eloiz se udaje protiv svoje volje, a Marijen mora da je naslika bez njenog znanja. Posmatra je tokom dana, kako bi je tajno naslikala.

Originalni naslov: Portrait de la jeune fille en feu. Dužina trajanja filma: 119 minuta. Država i godina proizvodnje: Francuska / 2019. Žanr: drama. Uloge: Noémie Merlant, Valeria Golino, Adèle Haenel, Luàna Bajrami, Armande Boulanger. Rediteljka: Céline Sciamma.

Marica i Ivica

U dalekoj i magičnoj zemlji žive brat i sestra koje glad natera da napuste vlastiti dom i krenu u šumu u potragu za hranom.

Deca posle nekoliko dana lutanja nailaze na veliku kuću s obiljem hrane i mestom za spavanje te im se to učini kao idealno mesto za odmor.

Ubrzo, počinju da primećuju čudne stvari oko kuće i neobično ponašanje starice koja u toj kući živi. Dok su oni sumnjičavi oko svega što se oko njih događa, mračne tajne počinju da izbijaju na površinu.

Originalni naslov: Gretel & Hansel. Dužina trajanja filma: 87 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: horor. Uloge: Sophia Lillis, Jessica De Gouw, Alice Krige. Reditelj: Oz Perkins.

Zov divljine

Priča je zasnovana na istoimenom romanu u kojoj upoznajemo Baka, psa velikog srca čiji se, do skoro savršeni život, okreće naglavačke. Odjednom ga sele iz svog doma u Kaliforniji i odvode u egzotične divljine Aljaske u vreme Zlatne groznice s kraja 19. veka.

Kao novajlija zaposlen u ekipi pasa koji vuku sanke za dostavljanje pošte, a kasnije i vođa tima, Bak doživljava avanturu života i konačno pronalazi svoj mir kada postaje sam svoj gazda.

Zov divljine koristi vrhunske vizuelne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno realističnim i emocionalno autentičnim likovima.

Originalni naslov: Call of the Wild. Dužina trajanja filma: 101 minut. Država i godina proizvodnje: SAD / 2020. Žanr: avantura, drama. Uloge i glasovi: Harrison Ford, Karen Gillan, Bradley Whitford, Dan Stevens, Omar Sy. Film je titlovan i sinhronizovan na srpski. Reditelj: Chris Sanders.

Patrolne šape 2

U novom animiranom filmu Patrolne šape – Priprema, pozor, spasavaj upuštamo se u nezaboravne avanture sa našim omiljenim štencima.

Bilo da spasavaju paradu balona od propasti, izbavljaju istraživače iz džinovske paukove mreže ili se upuštaju u auto trku sa zlom gradonačelnikovom rođakom, kuce su uvek na visini zadatka.

Kada vetar oduva balone sa parade, istraživači se izgube i gradonačelnik i njegova rođaka kidnapuju sve vozače koji učestvuju na trci, naši heroji bez straha kreću u poduhvate kako bi sačuvali ceo Zaliv avantura i pritekli u pomoć svima kojima je potrebna.

Originalni naslov: Paw Patrol: Ready, Race, Rescue! Dužina trajanja filma: 70 minuta. Država i godina proizvodnje: SAD / 2019. Žanr: avantura, animirani. Sinhronizacija: Marija Stokić, Milena Živanović, Nikola Todorović, Jovana Čurović. Reditelj: Charles E. Bastien.

Tajna izgubljenog kraljevstva

Premijera tople porodične animirane avanture Tajna izgubljenog kraljevstva održaće se u subotu, 22. februara 2020. od 16.00, u bioskopu Cineplexx 4D Delta City.

Hrabri Mozli i njegova porodica u potrazi su za mitskim kraljevstvom Torifanta. Torifanti su inteligentna bića koja umeju da govore, ali sada žive kao robovi ljudima.

Kako bi oslobodio svoju porodicu, naš junak kreće na neizvesno putovanje, u nadi da će naći pomoć i odgovore o svom poreklu. Na tom putu upoznaje neobičnu družinu Torifanta iz obećane zemlje, koji ga odvode do čudesnog grada „Uspravnih“ koji krije veliku tajnu njegovog naroda.

Film će početi da se prikazuje u bioskopima širom zemlje i regiona od 27. februara.

Originalni naslov: Mosley. Dužina trajanja filma: 97 minuta. Države i godina proizvodnje: Kina, Novi Zeland / 2019. Žanr: animirani, avantura. Sinhronizacija: Hadži Nenad Maričić, Jelena Gavrilović, Boda Ninković, Maja Odžaklijevska, Dragan Vujić Vujke. Reditelj: Kirby Atkins.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.