Naslovna » Izlasci » Muzika » Clubbing » Soul Society: DJ Vasil Hadžimanov i Prekardashians
Soul Society: DJ Vasil Hadžimanov i Prekardashians
Soul Society: DJ Vasil Hadžimanov i Prekardashians

Soul Society: DJ Vasil Hadžimanov i Prekardashians

Klub Soul Society (Skver Mire Trailović 1, Dorćol) svakog vikenda promoviše kvalitetan muzički zvuk pa će tako biti i 13. i 14. marta 2020.

Soul Society, 13. mart 2020.

Petak je rezervisan za disco & funk. U ulozi Disco Jockey-a naći će se naš proslavljeni i vrsni muzičar Vasil Hadžimanov.

On će učiniti ovo veče sjajnim, zajedno sa domaćinom Mikom Aćimovićem, muzičarem, kompozitorom, dirigentom, ali i članom bendova Đorđe Miljenović, Sunshine, Marčelo.

Muzika koju će nam pripremiti ovaj muzički dvojac kao B2B DJ’s je svakako ona koja je obeležila njihov muzički put i uticala na njihov autorski rad.

Soul Society, 14. mart 2020.

Prekardashians je bend kome je groove u srcu!

Vodiće vas na putovanje kroz nekoliko decenija soul, funk, disco i R’n’B zvuka, čiji je cilj neprekidno mrdanje kukovima.

Izvodiće najveselije hitove Stivija Vondera, Majkla Džeksona, Marvina Geja, Bijonsi ali i bendova Chic, Jamiroquai, Moloko, Chaka Khan, Sister Sledge i mnogih drugih.

Get up and drive your funky soul!

Vrata kluba Soul Society (Skver Mire Trailović 1) otvaraju se u 22.00, a rezervacije važe do 22.30. Cena ulaznice je 300 RSD, a broj telefona za rezervacije i informacije je 063/377-420. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.