Naslovna » Izlasci » Festivali » Moj OFF prerasta u PVOD
Moj OFF prerasta u PVOD
Moj OFF prerasta u PVOD

Moj OFF prerasta u PVOD

Moj OFF (mojoff.net) prerasta u premijum video na zahtev platformu (PVOD) za prikazivanje svetskih filmskih state of art naslova.

Navika praćenja filmova odavno je dobila i svoju online verziju, a u uslovima kućne izolacije kada je #OSTANI KOD KUĆE najvažnija poruka za sve, život i kvalitetno slobodno vreme izvan prave bioskopske sale postalo je moguće nadomestiti kućnim online bioskopom.

Ovakav, originalan bioskop, zaživeće već 11. aprila na platformi mojoff.net, odmah nakon završetka prvog Online filmskog festivala Moj OFF, koji će ujedno postati tradicionalan, donoseći jednom godišnje ekluzivne filmske naslove sa najvećih svetskih festivala, u online okruženje.

Pored besplatnog online filmskog festivala koji prikazuje 65 jedinstvena filmska ostvarenja i koji će i ubuduće svakog dana imati jedan besplatni film aktulne svetske produkcije, od 11. aprila na istoj adresi mojoff.net u Srbiji i regionu će po prvi put putem Moj OFF platforme – biti omogućen Premium video na zahtev (PVOD) kao vid online rešenja u okviru kojeg će posetiocima biti dostupno svake nedelje mnoštvo premijernih, ekskluzivnih, nagrađivanih igranih i dokumentarnih naslova svetskih kinematografija, kao i dečijih sinhronizovanih filmova.

Početna baza platforme sadržaće sva filmska ostvarenja koja se prikazuju na prvom besplatnom Online filmskom festivalu Moj OFF, svih 65 filmova, a svake nedelje platforma će biti dopunjena sa do pet novih ekskluzivnih, kod nas i veoma često nigde u svetu prikazanih, filmova. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.