Naslovna » Izlasci » Film » Drive in bioskop na Adi Ciganliji od 1. juna do 1. jula 2020. – za dž!
Drive in bioskop na Adi Ciganliji od 1. juna 2020.
Drive in bioskop na Adi Ciganliji od 1. juna 2020.

Drive in bioskop na Adi Ciganliji od 1. juna do 1. jula 2020. – za dž!

Drive in bioskop na Adi Ciganliji počinje sa radom u ponedeljak, 1. juna 2020, a pod zvezdama moći će da se gledaju holivudski filmovi.

Planetarna pandemija nije sprečila da bioskopska priča u Beogradu nastavi da živi.

Posle pokretanja kućnog bioskopa Moj OFF koji je brojnim filmskim ostvarenjima bioskope preselio u domove građana, Kombank dvorana je u saradnji sa Gradom Beogradom, Beograđanima priredila još jedno filmsko iznenađenje, ovoga puta preselivši bioskop na beogradsku Adu Ciganliju pod nazivom „Drive in bioskop Ada Beograd“.

Besplatan ulaz u drive in bioskop!ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Naime, kao u holivudskim filmovima, Beograđani će tokom predstojećih letnjih meseci, ali i tokom ostatka godine, omiljene naslove moći da gledaju pod zvezdanim nebom i to na Parkiralištu na Adi, koje će biti pretvoreno u bioskop na otvorenom.

Da užitak bude još veći, a u skladu sa bezbednosnim poštovanjem propisane distance, filmovi će se pratiti iz automobila. Beograđani će na ovaj način imati priliku da uživaju u „sopstvenom filmu“ gledajući filmske priče pod vedrim nebom iz svojih vozila.

Planirano je da filmovi budu besplatni od 1. juna do 1. jula, posle čega će se ulaznice za filmove naplaćivati.

U znak zahvalnosti i solidarnosti sa građanima prestonice, prve nedelje rada Drive in bioskopa svake večeri će biti prikazivani filmovi, dok će posle 7. juna, pa do kraja leta za prikazivanje filmova biti rezervisani sreda, četvrtak, petak, subota i nedelja.

Kompletan repertoar, kao i film otvaranja biće poznati sledeće nedelje, a o terminima filmskih projekcija gledaoci će moći od 1. juna svakodnevno da se informišu na našem portalu. (danubeogradu.rs)

Jedan komentar

  1. Bas sam filmofil,ali ne posedujem autobobil, vrlo me je razocarao ovaj izbor prikazivanja. Moglo je na tribinama stadiona Partizan, kao nekad , ili slicno, bilo je puno letnjih basta. Molim da se omoguci i nama bez automobila da gledamo filmove ovog leta