Naslovna » BG servis » Isplata penzija za maj 2020.
Isplata penzija za maj 2020. (foto: Miriam Doerr Martin Frommherz / Shutterstock)
Isplata penzija za maj 2020. (foto: Miriam Doerr Martin Frommherz / Shutterstock)

Isplata penzija za maj 2020.

Isplata penzija za maj 2020. iz jednog dela za korisnike PIO fonda organizuje se od utorka, 2. juna 2020, za sve kategorije penzionera.

Za penzionere koji su u kategoriji „Zaposleni“ datum isplate oba dela penzija za maj 2020. je od 10. juna preko tekućih računa, a od 11. juna na kućne adrese i na šalterima pošta.

Za penzionere u kategoriji „Samostalne delatnosti“ isplata penzija za ceo maj 2020. je od 2. juna preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta.

Za penzionere u kategorijama „Poljoprivredni“ i „Vojni„, penzije za ceo maj 2020. će biti isplaćene od 5. juna i preko tekućih računa, na kućne adrese i na šalterima pošta.

Blog BELEŠKE JEDNOG PENZIONERA čitajte na OVOM LINKU!

Iz PIO fonda saopštavaju da su penzije za april 2020. za penzionere u bivšim republikama SFRJ isplaćene 8. maja 2020. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.

2 komentari

  1. Komentar za penzije. Bravo Vlado Srbije! Jako je dobro i zadovoljna sam sto nam u ovim teskim vremenima ne obustavljaju sudske zabrane. Mnogo mi znaci da platim zaostale racune.

  2. Podrska Vladi Srbije.Sve pohvale.A sada da malo lose kazem za komercijalnu banku.100 evra pomici koje je Vlada srbije dala svim punoletnim gradjanima ova banka je skinula za ratu kredita tj trajni nalog.Sramota