Naslovna » Izlasci » Pozorište » Beogradska letnja scena – Pozorište na Tašmajdanu – OTKAZANO!
Beogradska letnja scena - Pozorište na Tašmajdanu - OTKAZANO! (foto: Pexels)
Beogradska letnja scena - Pozorište na Tašmajdanu - OTKAZANO! (foto: Pexels)

Beogradska letnja scena – Pozorište na Tašmajdanu – OTKAZANO!

Manifestacija Beogradska letnja scena – Pozorište na Tašmajdanu zaustavljena je, saopšteno iz Sekretarijata za kulturu.

„Zbog novonastale situacije i promene epidemiološke slike“ u Beogradu, organizatori su odlučili da se predstave na Stadionu Tašmajdan ne igraju…

„Ova manifestacija je osmišljena upravo da bi se prevazišao problem prekida rada pozorišta usled pandemije i uvođenja vanrednog stanja sa dobrom željom da se nastavi pozorišni život u našem gradu. Ovaj jedinstveni poduhvat, koji je na jednom mestu okupio sva beogradska, mnoga srpska pozorišta, privatne i nezavisne produkcije, sa idejom da publici i svim gostima Beograda krajem juna i tokom jula omogući gledanje preko 40 pozorišnih predstava, pokazao je da su umetnici i publika sa velikom radošću iščekivali ponovni susret uživo i nove pozorišne doživljaje. Grad Beograd zahvaljuje svim pozorištima, umetnicima, učesnicima i publici Beogradske letnje scene o čijem eventualnom nastavku će se odlučivati kada se za to steknu uslovi“, navedeno je u saopštenju.

U međuvremenu za sve kupljene ulaznice može da se izvrši povrat novca na blagajnama matičnih pozorišta. (Beoinfo)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

2 komentari

  1. Interesuje me, ko je insistirao i pritiskao da se donese ovakva odluka bez upustva i mera kriznog štaba??! Jasno su juče definisane preporuke i nigde se ne spominju zabrane okupljanja ili nešto što bi uticalao da se otkaže cela manifestacija. Razumem da je donešena odluka o okupljanju u otvorenim prostorima, tada bi bila opravdana ova odluka.
    Srdačan pozdrav.
    Bata Karadžić

  2. Sta ocekujete od polupismenih,nesposobnih i bezosecajnih podanika?Po narodnoj i osveta nasa krvava ce biti,ns zalost narod je uskracen malo zadovoljstva,sa Vama imetnicima patimo i sazaljevamo ,zajedno osteceni.Vreme je neumitno,tece,plasimo se da ce biti jos gore za sav narod a mozda i svet.Sve mogu da nam uzmu,ali secanja ne.Tesko da ce Vas Ivam hteti da razume?