Naslovna » Izlasci » Sport » Derbi u Milanu i poklon od 500 dinara
Derbi u Milanu i poklon od 500 dinara
Derbi u Milanu i poklon od 500 dinara

Derbi u Milanu i poklon od 500 dinara

Nedelja uz kvalitetan fudbal je definicija savršenog provoda. Današnji repertoar ispunjen je upravo takvim utakmicama, a najveću pažnju privući će Serija A i derbi kola koji će odigrati Milan i Roma.

Ponuda za ovaj meč Serije A je vrhunska – u kladionici Meridian te čeka 800 različitih igara, a možeš da uživaš i u klađenju uživo jer ti svaki minut nosi najjaču kvotu i extra bonus!

Rosoneri će danas od 17.15 ugostiti Romu u okviru 28. kola Kalča. Iako je Vučica (prema stanju na tabeli) u boljoj situaciji od Milana, kvote za ovaj meč su toliko uravnotežene da pravog favorita nema.Promo

Kladionica Meridian na obe strane nudi jake kvote, pobeda domaćina plaća 2.65, odnosno 2.70 koliko donosi trijumf ekipe iz Rima.

Kod nepredvidivih Italijana svaki scenario je moguć, od „paučine“ u mrežama pa do kiše golova. Tradicija ovde „vuče“ na golove sa obe strane, pa vredi pokušati sa igrom GG, jer je kvota sasvim dobra (1.68).

Uz ovaj, odigraće se još pet mečeva u Seriji A, a aktivno će biti i u La Ligi gde Real Madrid na gostovanju Espanjolu nastavlja šampionsku trku udvoje sa Barsom.DuB - vinjeta: 18+

Popodnevni termini rezervisani su za FA Kup i dve utakmice Čempionšipu, što je vrhunski materijal za sastavljanje dobitnog tiketa i mogućnost za neverovatan bonus do 1000% i to samo u Meridianu.

A ukoliko se registruješ na meridianbet.rs na poklon dobijaš 500 dinara. U slučaju da je prvi tiket dobitan – Meridian te časti još jednim dobitkom!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

19 komentari

  1. Nedeljom mi je tako opušteno jer imam previše razloga za to a još i svaki moj minut najjače kvote mi donosi Meridian …super nema sta

  2. Dva jaka tima,bice dobra utakmica

  3. Preko 800 različitih igara samo u našem Meridianu

  4. Ja sam pogodio tiket i pokupio bonus …

  5. Roma izgubila 2:0, a ja gg

  6. Ja uzeo turbo kes, za 50dindzi 3000 sam uzeo, meni dosta

  7. Najbolja ponuda kladjenja samo u Meridianu.

  8. Odlicna kvota je bila na domacina

  9. Ko se nije registrovao sta ceka,odma dobije bonus,samo u meridianu

  10. Svih 500 din bonusa u Meridianu danas unovčeno na Milanu

  11. U meridianu uvek daju bonuse za svoje igrace, zato ko nema nalog neka sto pre se registruje i ugrabi ovaj sjajni bonus dobrodošlice.

  12. Pa to ima samo u meridianu

  13. Od ovih 800 ponuda moram da nadjem nesto dobro za sebe

  14. Imaju uvek dobra kvota i još bolje bonuse

  15. Steta, nije doslo GG, ali u Meridijanu je dosao 1,isto velika kvota! Hrabri su keca igrali, na odlicnu kvotu, kao i obicno kod vas! Vas sam bonus vec preuzeo, isplatio mi se mnogo!

  16. Milan me je danas ispostovao, odlican bonis za nove igrace

  17. Mala ispravka, Meridian ipak na sve igre nudi jake, najbolje kvote

  18. Svaki dan bonus za nove igrace.. Pa kome se koja ligi svidi da ima da odigra kad otvori nalog.

  19. Dobre kvote sli utakmica onako