Naslovna » Izlasci » Sport » Nastavlja se domaći fudbal, tipuj po najboljim kvotama u Meridianu
Nastavlja se domaći fudbal, tipuj po najboljim kvotama u Meridianu
Nastavlja se domaći fudbal, tipuj po najboljim kvotama u Meridianu

Nastavlja se domaći fudbal, tipuj po najboljim kvotama u Meridianu

Nastavak takmičenja u Superligi Srbije neće biti neizvestan, barem kada je reč o šampionu.

Još jedna „sigurica“ je najširi izbor kvota za klađenje na domaći fudbal u Meridian kladionici i ovog vikenda.

Zvezda je tri kola pre kraja stigla do treće uzastopne titule, ukupno 31. u istoriji kluba. Današnji meč protiv Radnika na domaćem terenu sjajna je prilika da se tituula proslavi sa navijačima. Nameće se trijumf domaćih još na poluvremenu uz barem tri gola, što donosi kvotu 1.55 na tiketu.

S obzirom da ove sezone nema ispadanja, situacija na dnu tabele je prilično jasna, a jedina preostala neizvesnost odnosi se na vrh tabele i pozicije Partizana, Vojvodine i TSC.Promo

Crno-beli od 18 časova gostuju Spartaku u Subotici. Prva zvanična utakmica „valjka“ posle pauze prošla je sa ubedljivih 4:1, a kako bi se overila pozicija broj dva na tabeli, crno – beli bi, bez dileme, iz Subotice trebalo da se vrate sa sva tri boda. Za ljubitelje jačih kvota, kvota na duplu pobedu gostiju je vrhunskih 3.85.

Najveće iznenađenje i osveženje ove sezone definitivno je TSC Bačka Topola. Treba verovati da će ambiciozni tim doći do Evrope naredne sezone, posebno kada u svojim redovima ima Vladimira Silađija, najboljeg strelca šampionata.

Kvota da TSC zabeleži pobedu na gostovanju novosadskom Proleteru u Meridian kladionici je idealna – 1.75.DuB - vinjeta: 18+

Vojvodina sa 56 bodova nalazi se „između dve vatre“ – furioznog TSC-a (53) i Partizana (61) koji, posle još jedne izgubljene titule, poslednje što želi je da sezonu okonča kao trećeplasiran. Sa ove pozicije Novosađani bi igrali kvalifikacije za Ligu Evrope, a ukoliko to zaista žele trijumf na gostovanju Javoru ne sme se dovoditi u pitanje, što ukazuje i kvota 1.40.

Svaki dan je poseban u kladionici Meridian! Za početak vrhunski dobre zabave, registruj se na meridianbet.rs i bez ikakvih uslova na poklon te čeka 500 RSD!

Ni to nije sve – ukoliko tvoj tiket postane dobitan – Meridian te časti još jednim dobitkom!

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

8 komentari

  1. I partizan i zvezda u gg

  2. Nesto mislim da ce Partizan sve upropastiti i to bas na samom kraju, kako samo on zna

  3. Zvezda – radnik igram keca obavezno

  4. Otvoris nalog u meridianu odigras tiket i dobije duplo sjajna ponuda

  5. Odlične kvote, zanimljive utakmice

  6. Sve pare na partizaaannn

  7. Evo Zvezda zagarantovala pobedu penalom

  8. Ljudi imaju zaista sjajne kvote a i bonuse za nove korisnike