Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Božidarac – Online Language cafe: Besplatno učite strane jezike ili podučavajte druge
Božidarac - Online Language cafe
Božidarac - Online Language cafe

Božidarac – Online Language cafe: Besplatno učite strane jezike ili podučavajte druge

Ukoliko volite strane jezike, želite da ih naučite ili da prenesete svoje znanje drugima, a pritom volite i da se družite, ostvarite to potpuno besplatno!

Naime, Božidarac je organizovao Online Language cafe gde će svako ko želi imati priliku da besplatno učestvuje sa bilo kog mesta: iz svog doma, sobe, terese, parka, preko telefona ili kompjutera.

⁃ Pridružite nam se ovog četvrtka, 30. jula od 20.00. Imaćete priliku da vežbate jezik besplatno ili pomognete drugima da govore jezik koji vi znate. To takođe otvara mogućnost da steknete nove prijatelje i to sve online, sa telefona ili kompjutera. Učešće je besplatno i otvoreno za sve, gde god se nalazili. Iskoristite priliku i slobodno pozovite i svoje prijatelje da nam se priključe. Online Language cafe organizujemo sa ciljem da širimo ljubav prema raznim jezicima i kulturama – poručuju iz Božidarca.DuB - vinjeta: Online program

Sve se organizuje u okviru ovogodišnjeg programa Božidarac Digital.

⁃ Ovoga puta ćete imaćete priliku da naučite nešto na španskom zato što je to jezik na koji ćemo staviti fokus ovog meseca, ali možete vežbati bilo koji jezik ukoliko nađete sagovornika ili sagovornicu – poručuju organizatori.

Prijavite se odmah na sajtu bozidarac.rs. Program podržava gradska opština Vračar.

Online Language cafe – 30. jul 2020.

  • 20.00… Kratka prezentacija španskog jezika / kulture
  • 20.20… Virtualni prostor je podeljen na „sobe“ u kojima se govori po jedan jezik, po vašem izboru se pridružujete sobi odnosno jeziku koji želite da usavršite (paralelno će biti organizovana radionica osnovne fraze na španskom jeziku)
  • 21.30… Zvanični završetak Božidarac Language cafe

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.