Naslovna » BG svaštara » Književnost » NOVO! Kviz za decu i Sudoku za genijalce
Kreativni centar - Kviz za decu i Sudoku za genijalce
Kreativni centar - Kviz za decu i Sudoku za genijalce

NOVO! Kviz za decu i Sudoku za genijalce

Postoje mnogi načini na koje možemo da unapređujemo intelektualne sposobnosti i veštine kod dece.

Jedan od njih je da im ponudimo različite aktivnosti, vežbe, zadatke i igrice kojima se stimuliše moždana aktivnost i podstiče razvoj inteligencije.

Tokom rešavanja takvih zadataka uključuju se mnogi misaoni procesi i u mozgu se stvaraju nove veze (sinapse). Zbog toga je znanje koje se stiče rešavanjem mozgalica i logičkih zadataka kvalitetno i dugotrajno.

U izdanju Kreativnog centra objavljene su dve nove radne sveske – Kviz za decu i Sudoku za genijalce – koje predškolcima i mlađim osnovcima pružaju priliku da kroz igru razmrdaju svoje vijuge!

Kviz za decu

Lavirinti, povezivanje pojmova, matematičke i geometrijske mozgalice samo su neki od zadataka koji se nalaze u ovoj zanimljivoj radnoj svesci, uz koju će se predškolci i mlađi osnovci zabaviti i mnogo toga naučiti. Na kraju knjige nalaze se rešenja svih zadataka.

Kreativni centar - Kviz za decu

Sudoku za genijalce

U ovoj knjizi predškolce i mlađe osnovce očekuje uzbudljiv trening za mozak! Naučiće kako se rešava sudoku, fenomenalna igra za sve uzraste koja iziskuje razmišljanje tri-četiri koraka unapred i dobru koncentraciju. Pored toga, zabaviće se crtanjem i bojenjem neobičnih mandala. Svaki zadatak praćen je rešenjima.

Kreativni centar - Sudoku za genijalce