Naslovna » Izlasci » Festivali » Festival Najslađi ukusi Beograda na Trgu republike
Festival Najslađi ukusi Beograda na Trgu republike
Festival Najslađi ukusi Beograda na Trgu republike (foto: promo)

Festival Najslađi ukusi Beograda na Trgu republike

Festival Najslađi ukusi Beograda biće održan za vikend, u subotu i nedelju, 19. i 20. septembra 2020. od 10.00, na Trgu republike.

Slatkiši koje ste već probali, kao i mnogi koje još niste, činiće samo delić ponude na festivalu koji se održava u mnogim svetskim metropolama, a koji će drugu godinu zaredom upisati našu prestonicu na mapu slatkog sveta.

Slatkiši znani i neznani, novi i stari, ukusni i privlačni specijaliteti, sladoledi, čokolade i konditorski proizvodi koji na jednom mestu okupljaju najbolje brendove Beograda i Srbije – od malih zanatskih radnji sa ručno pravljenim poslasticama do čuvenih brendova bez kojih ne bismo mogli da zamislimo svoje detinjstvo, dočekaće sve namerne i slučajne prolaznike na Trgu
republike.

Ovaj „slatki“ događaj svečano će biti otvoren u subotu u 10.00, a posetioci festivala imaće zadovoljstvo da prisustvuju degustacijama koje su pripremljene u saradnji sa izlagačima, sponzorima i partnerima projekta.

I ove godine festival će imati humanitarnu notu: slatkiši i poslastice biće distribuirani svratištima i sigurnim kućama na teritoriji grada Beograda.

Festival Najslađi ukusi Beograda biće održan uz podršku Grada Beograda i Turističke organizacije Beograda. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.