Naslovna » BG svaštara » Promocije » Meridian već 20 godina odgovorno posluje širom regiona
Meridian već 20 godina odgovorno posluje širom regiona
Meridian već 20 godina odgovorno posluje širom regiona

Meridian već 20 godina odgovorno posluje širom regiona

Dvodecenijsko prisustvo kompanije Meridian na tržištima igara na sreću širom regiona preraslo je u tradiciju i prepoznatljiv korporativni brend.

Društvena odgovornost ne podrazumeva samo ostvarivanje poslovnih rezultata, već i pružanje tržišno konkurentnih, ali i društveno odgovornih proizvoda i usluga. Upravo se takvim kampanjama promocija i bonusa Meridian svojim kredibilitetom izdvaja u odnosu na konkurente na svim tržištima gde posluje.

Zajednica su ljudi – podrška dobrobiti i razvoju ličnih kvaliteta naših sugrađana

Od prvog dana osnivanja kompanija Meridian se ponosi svojim humanitarnim radom i podrškom mladim talentima. Pružajući pomoć onima kojima je ona najpotrebnija, prvenstvena namera jeste skretanje pažnje i ostalim društvenim i poslovnim akterima da se oko te misije okupe.

Donacije kompanije Meridian pomogle su u prikupljanju novca za lečenje dece. Zbog toga je Meridianbet ponosan na činjenicu da je proglašen najvećim pojedinačnim korporativnim donatorom sredstava za lečenje male Sofije Markuljević, koja se nalazi na lečenju u SAD. Meridiana na taj način premašile su dva miliona dinara za ovu devojčicu koja boluje od spinalne mišićne atrofije tip 1.

Kompanija Meridian podržava mlade talente na početku svoje akademske i profesionalne karijere, koji svojim neiscrpnim talentom i znanjem predstavljaju našu zemlju na takmičenjima širom sveta.Promo

Niko neće biti zaboravljen u teškim trenucima

Srbija se, zajedno sa čitavim svetom, bori sa jednim od najopasnijih neprijatelja ovog veka – korona virusom!

Bez zdravstvenih ustanova i herojski posvećenih zdravstvenih radnika koji snose najveći teret višemesečne bespoštedne borbe čitav svet bi bio puno neizvesnije i teže mesto za život.

Zato je kompanija Meridian izdvojila preko tri miliona dinara za pomoć zdravstvenim centrima širom Srbije, a istovetne akcije sprovedene su na svim ostalim tržištima u kojima ova kompanija posluje.

Paketi sa deficitarnom medicinsko-tehničkom opremom, kao i materijalna sredstva za nesmetani rad uručeni su u više od 60 domova zdravlja u Srbiji.

Posvećenost vrhunskoj zabavi, ali i najvišim standardima zaštite igrača

Kompanija Meridian najbolji je primer poštovanja rigoroznih evropskih standarda o bezbednosti potrošača. Korporativna politika privatnosti nalaže strogu zaštitu ličnih podataka igrača, čime se rizik od krađe i zloupotrebe identiteta svodi na teoretski minimum.

S obzirom da je najvišim domaćim i evropskim aktima najstrože zabranjen svaki vid promocije usluga igara na sreću maloletnim licima, kompanija Meridian temeljno proverava autentičnost i ispravnost podataka o svojim igračima, odnosno sprovodi zabranu svakog pristupa svojih uslugama maloletnim licima, kako onlajn tako i u fizičkim prostorijama.

Kompanija Meridian – profesionalizam i solidarnost uvek i svuda kada je najpotrebnije.

11 komentari

 1. Jedna veoma institucija koja uvek brine o svojim igračima ali i ljudima kojima je potrebna pomoć

 2. Meridian uvek ispred svih, svaka cast

 3. Najhumaniji kad je bilo najpotrebnije,svaka cast

 4. Ozbiljna kompanije,svaka cast za Meridian

 5. Sjajna tradicija i odlična kladionica, samo tako nastavite.

 6. Ja sa meridianom imam sjajno iskustvo. Nikakva problem nisam imao nikad (a dugo ga posećujem). Možda je „mita se Pita“ 1 u 100 sa takvim iskustvom

 7. Meridian uvek uz svoje gradjane

 8. Svaka čast i vrlo velikodušno od vas

 9. Jedino Meridian nije stao sa humanitarnim akcijama!

 10. Meridian je uvek uz svoje igrace i ljude kojima je potrebna pomoc

 11. Svaka cast, za vreme najvecih problema tokom Korone svaki dan su pomagali nekoj drugoj ustanovi! Sve pohvale