Naslovna » BG svaštara » Promocije » Nenad Lalatović, novo lice kladionice Meridianbet, ne zaboravlja stare prijatelje u nevolji
Nenad Lalatović, novo lice kladionice Meridianbet
Nenad Lalatović, novo lice kladionice Meridianbet

Nenad Lalatović, novo lice kladionice Meridianbet, ne zaboravlja stare prijatelje u nevolji

Dvodecenijsko postojanje i uspešno poslovanje kladionice Meridianbet odavno je preraslo u tradiciju i istinski korporativni brend širom regiona, ali i EU.

Kada se dobrobiti šire zajednice pridaje podjednak značaj kao i tržišnoj utakmici u plasiranju konkurentnih proizvoda i usluga, govorimo o najvišim standardima društvene odgovornosti.

Posebna je čast uvideti da poslovnu politiku koju već dugi niz godina vodi kladionica Meridianbet prepoznaju i slede najpoznatiji sportski radnici u Srbiji. Nenad Lalatović, jedan od svakako najperspektivnijih domaćih trenera, od prošle godine preuzeo je FK Vojvodina, što se poklopilo i sa sve boljim rezultatima, ali i trofejima novosadskog kluba. Kruna dosadanjeg rada bilo je osvajanje Kupa Srbije 2020. u velikom finalu protiv Partizana, što je „Lalama“ obezbedilo kartu za treće kolo kvalifikacija Lige Evrope.Promo

Možda bi deo odgovora i objašnjenja Lalatovih uspeha valjalo potražiti i u činjenici o kojoj on veoma retko i uvek nerado govori – nikada, pa ni sada kada o njemu priča cela fudbalska Srbija i region, nije zaboravio ljude sa kojima je odrastao, svoje prilatelje iz kraja, naročito onda kada su u nevolji.

Tako je i sada, jer je zabeležio još jednu pobedu, i to van terena, ali i najvažniju – ljudsku. Naime, Nenad Lalatović je odlučio da materijalno pomogne četiri višečlane porodice sa kojima je odrastao i u čijem je društvu delio svoje prve fudbalske korake i uspehe pre nego što je postao levi bek koga zna cela Srbija.

Lalat je jedan od glavnih aktera nove reklame Meridianbet kladionice, a ceo svoj honorar odlučio je da iskoristi za više nego plemeniti cilj.DuB - vinjeta: 18+

Njegove utakmice na poziciji levog beka pamte svi navijači Zvezde, već je pokazao koliko može na trenerskoj klupi, ali je važno da se zna o kakvom je šampionu reč i van fudbalskog terena.

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.

19 komentari

 1. Mnogo lep gest od lalata iako nije morao to da uradi.. Bravo! Btw stvarno su sjajne emisije Meridiana

 2. Svaka čast jako lepo od njega

 3. Svaka cast za Lalata,ljudina,trenercina,bravo

 4. Sjajan covek,pravi izbor Meridiana

 5. Lalatovic je ziva legenda

 6. Bravo za ovaj potez Lalatovica

 7. Veliki Lalat, kakva je ovo glava i ljudska velicina

 8. Bravo Lalate bravo majstore, gde su Terza i ekipa kada su velika dela da i njih vidimo?

 9. Kada bi svi bili kao Lalat , svet bi bio mnogo bolje i lepse mesto

 10. Odlicna je reklama, drago mi je da opet u pozadini ima humanitarnu sliku, jer se to i ocekuje kada su Meridian i Nenad u pitanju

 11. Lalatovic je car niste mogli boljeg da nadjete

 12. Lalatovic se baca u glumacke vode kraljina

 13. Bravo lalate…pokazao si svoju lepsu stranu

 14. Bravo za postupak, bas mi je drago što je pomogao drugima.

 15. Meridian je opet Izabrao sjajnu osobu sa kojom ce da saradjuje. Lalat je veliki covek.

 16. Divan gest, vidi se da je pre svega dobar covek

 17. Odlicna reklama, svi su dobro odradili posao

 18. Što se kaže, čovek sa velikim č, sve priče hvale i zaslužuje sve najbolje u životu

 19. Svaka cast Meridianu i Lalatu