Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Belgrade Youth Fair 2020 – online!
Belgrade Youth Fair 2020 - online!
Belgrade Youth Fair 2020 - online!

Belgrade Youth Fair 2020 – online!

U četvrtak i petak, 29. i 30. oktobra, održaće se Belgrade Youth Fair 2020, najveći online karijerni događaj za mlade u regionu.

Ove godine, u interaktivnom online formatu, šesti Belgrade Youth Fair, biće prilika za mlade da se povežu sa mnogobrojnim poslodavcima i tako sebi obezbede praksu ili zaposlenje, ali i steknu mnogobrojna znanja za koja će dobiti besplatan sertifikat.

Program će trajati od 10.00 do 17.00, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Cilj ove manifestacije jeste povezivanje mladih sa poslodavcima, kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike da, u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija, prošire svoja znanja iz različitih sfera, ali i da se upoznaju sa načinom funkcionisanja najuspešnijih kompanija u regionu i čuju kako izgleda biti deo takvog tima.

– Ove godine, zbog uslova pandemije u kojima se nalazimo, Belgrade Youth Fair će biti prilika za sve zainteresovane da učestvuju na simulacijama intervjua, CV savetovalištu, kao i brojnim radionicama, nagradnim kvizovima i panel diskusijama. Takođe, ove godine se očekuje još veći broj različitih poslodavaca, pa će biti i više šansi za pronalazak prakse/posla i učenja novih veština – istakao je Miloš Čevizović, projektni menadžer projekta.DuB - vinjeta: Online program

Neke od tema konferencijskog dela projekta koja će držati najveći stručnjaci iz kompanija učesnica će biti:

  • Kako tražiti posao i kako se pripremiti za intervju;
  • Šta sve treba znati sa pravne strane prilikom zapošljavanja i Ugovora o radu;
  • Karijerni put uspešnih ljudi;
  • Kako pronaći idealan posao;
  • Marketing i HR trendovi, biznis, informacione tehnologije.

Studenti i diplomci, kao i osobe koje traže novi posao, već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao putem sajta, a one će svim kompanijama koje učestvuju na sajmu biti prosleđene i dostupne do kraja godine. (danubeogradu.rs)