Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Sajam BELFIS 2020 i Business run
Sajam BELFIS 2020 - najveći fitnes događaj u regionu
Sajam BELFIS 2020 - najveći fitnes događaj u regionu

Sajam BELFIS 2020 i Business run

Najveći fitnes događaj u regionu – sajam BELFIS, biće održan u hali 4 Beogradskog sajma, u petak i subotu, 23. i 24. oktobra 2020. godine.

Savez za rekreaciju i fitnes Beograda, učesnik i suorganizator manifestacija BELFIS 2020. i Desetog evropskog fitnes kongresa, u okviru ovih manifestacija organizuje trku „Business run“.

Ove godine BELFIS će biti održan u nešto izmenjenom obliku usled situacije sa virusom korona. Uz poštovanje svih propisanih mera, održaće se predavanja, radionice, trka, a u izlagačkom delu biće predstavljeni noviteti iz sveta fitnesa.

BELFIS 2020: Fitnes u doba korone i prevencija

Deseti evropski fitnes kongres na kojem će tema biti „Fitnes i prevencija – odgovor na zdravstvene izazove“ okupiće brojne predavače i predstaviti najnovije trendove i aktuelnosti iz fitnes branše u petak, 23. oktobra od 10.00.

U subotu, 24. oktobra od 14.00 biće održana predavanja ljudi iz struke, kao i okrugli sto pod nazivom „Fitnes u doba korone – pravci razvoja„.

BELFIS 2020. je rezultat želje organizatora da pruži podršku fitnesu i rekreaciji u ovim specifičnim okolnostima za čitavu zemlju i svet.

Zahvaljujući organizatorima, Savezu za rekreaciju i fitnes Srbije i Savezu za rekreaciju i fitnes Beograda i pokroviteljima, Beograd će i ovog oktobra još jednom postati regionalna prestonica fitnesa.

Broj mesta za Deseti evropski fitnes kongres je ograničen, pa je neophodna prijava na imejl: office@srfs.org.rs.

Business run 2020

Trka „Business run“, u organizaciji Saveza za rekreaciju i fitnes Beograda i uz podršku Sekretarijata za sport i omladinu Beograda, ove godine će biti održana u subotu, 24. oktobra od 12.00, na parkingu ispred Hale 4 Beogradskog sajma.

Kako je trka u redovnim okolnostima namenjena, na prvom mestu, zaposlenim ljudima i ima za cilj podizanje svesti o značaju redovnog bavljenja rekreacijom za populaciju koja se nosi sa mnogim pritiscima i stresom, manifestacija BELFIS bila je idealna prilika da se u ovim okolnostima trka realizuje u najpribližnijem svom značenju i nameni.

Zbog ograničenog broja mesta prijave su obavezne na: office@srfs.org.rs. (Beoinfo)