Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Evropska noć istraživača 2020: Da nauka prostruji!
Evropska noć istraživača 2020: Da nauka prostruji!
Evropska noć istraživača 2020: Da nauka prostruji!

Evropska noć istraživača 2020: Da nauka prostruji!

Ove godine Evropska noć istraživača susrela se, kao i ceo svet, sa posebnim izazovom – pandemijom još neviđenih razmera u modernom dobu.

Iako je ovaj izazov stavio na test celo društvo, ono što je sigurno je da nam je pokazao i da nam je nauka potrebna više nego ikada! I zato, iako je Noć istraživača pomerena ove godine sa svog standardnog termina (poslednji petak u septembru), ona će se ipak održati. Jedanaesta Noć biće drugačija, ali veća nego ikada!

Online događaj planiran je za 27. i 28. novembar 2020.

„Najveću naučnu žurku ćemo ove godine proslaviti družeći se sa vama većinom u virtuelnoj ravni! I dalje vas očekuju brojne naučne aktivnosti, eksperimenti, demonstracije, ali ćemo ih deliti sa vama preko snimaka, aplikacija za pametne telefone, sajtova, igrica, live YouTube prenosa, društvenih mreža. Otvori dobro oči, naoružaj se radoznalošću, pitanjima i osmesima i pridruži nam se i ove godine kroz svoju omiljenu platformu i – Neka nauka prostruji“, saopštili su organizatori čiji je koordinator Centar za promociju nauke.DuB - vinjeta: Online program

Sve programe i informacije možete naći na OVOM LINKU.

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.