Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Karavan zimnice na pijaci „Zemun“, 14. i 15. novembra 2020.
Karavan zimnice (foto: Pixabay)
Karavan zimnice (foto: Pixabay)

Karavan zimnice na pijaci „Zemun“, 14. i 15. novembra 2020.

Pijačni „Karavan zimnice“ u subotu i nedelju, 14. i 15. novembra 2020, biće organizovan na pijaci u Zemunu.

Svi posetioci zemunske pijace, pored svežeg voća i povrća, imaće priliku da pazare i domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi, po pristupačnim cenama.

U raznovrsnoj ponudi zdravih i kvalitetnih namirnica, svi sugrađani imaće mogućnost da nabave širok asortiman ajvara, ukusnih i zdravih zimskih salata, kompota, pekmeza, sirupa, suvog voća, sokova, meda, vina, rakije i mnoge druge specijalitete po pristupačnim cenama.

Organizacijom Karavana zimnice JKP „Gradske pijace“ pokazuju da u svakom segmentu brine o potrebama savremenog potrošača i da predstavljaju značajnu kariku u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda.

Manifestacija Karavan zimnice organizuje se svakog drugog vikenda na drugoj pijaci koja posluje u sastavu Preduzeća, kako bi tradicionalna zimnica pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

„Gradske pijace“ podsećaju posetioce beogradskih pijaca da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku distancu, kao i da nose zaštitne maske.

Ulaz na manifestaciju je slobodan. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.