Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Kombank dvorana: Uz posebne epidemiološke mere – nastavak sezone
Kombank dvorana: Koncerti jesen/zima 2020/21. (foto: Kombank dvorana)
Kombank dvorana: Koncerti jesen/zima 2020/21. (foto: Kombank dvorana)

Kombank dvorana: Uz posebne epidemiološke mere – nastavak sezone

Kombank dvorana, uz posebne epidemiološke mere, biće mesto u kome će se i dalje održavati koncerti u Beogradu tokom novembra i decembra 2020.

Iako je nezapamćena epidemiološka situacija otežala održavanje kulturno-umetničkih i koncertnih dešavanja, uz posebne mere opreza, posetioci će do kraja godine ipak moći da uživaju u žanrovski raznovrsnom repertoaru koncerata, ali i drugim kulturnim i zabavnim sadržajima u Kombank Dvorani.

Posle tri veoma uspešna oktobarska koncerta Amire Medunjanin, koja je nastupala pred auditorijom maksimalnog dozvoljenog broja od 500 ljudi, koji i dalje ostaje na snazi, kraj jeseni i početak zime Kombank dvorana dočekuje uz nove sadržaje, ali i maksimalno poštovanje epidemioloških mera prevencije i svakodnevno praćenje razvoja situacije.

Marko Luis

Marko Stojanović, poznatiji kao Marko Luis, nakon što je nastup u kultnoj Kombank dvorani usled pandemije odlagao dva puta, konačno će u samo jednom danu održati dva solistička koncerta uz ograničenje broja publike na 500 ljudi.

Za njegov nastup rezervisan je 8. novembar, a planirano je da nastupi u dva termina u 18.00 i 20.30. Podsetimo, Luis je tokom karantina održao onlajn koncert koji je bio svojevrsna zamena za tada odložen nastup u Kombank dvorani, 26. marta.

Božo Vrećo

Božo Vrećo, „umetnik anđeoskog glasa, koji leči duše i otvara srca“, kako ga opisuje slavni New York Times, nastupiće u Kombank dvorani prvi put 19. i 20. novembra.

Po pisanju eminentnog lista, Vrećo važi za izvrsnog izvođača, autora i kompozitora sevdalinke, poznate tradicionalne, srceparajuće ljubavne lirike iz Bosne i Hercegovine, a glavni sinonim za njega je, kako se navodi, potpuna sloboda u izrazu.

Kombank dvorana (foto: Kombank dvorana)
Foto: Kombank dvorana

The Queen Real Tribute Band

U duhu velikog hita planetarnog benda The Queen „Šou mora da se nastavi“ (Show Must Go On), nakon dve godine od nezaboravnog koncerta u Kombank dvorani, na veliku scenu kultnog prostora, vraće se bend koji će pred beogradskom publikom nastupiti 14. decembra.

U pitanju je jedan od najboljih svetskih Queen tribute bendova, iza koga je bogata internacionalna karijera koja traje već 14 godina. Više o koncertu pročitajte na OVOM LINKU.

Vasić, Lončarević, Trifunov…

Među koncertima koji će se naći na listi dešavanja u Kombank dvorani su i nastup pop pevača, kompozitora i tekstopisca Željka Vasića koji će tokom zime u kultnom prostoru održati svoj četvrti solistički koncert.

Istovremeno, poznati pop pevač Dženan Lončarević će svoj prvi nastup u Dvorani imati takođe tokom meseca decembra.

Osim koncerata, u širokom opusu događaja naći će se treći put u Velikoj sali i Novogodišnji magični show za decu, gde čuvene vratolomije „s magijom“ izvodi vrsni mađioničar Igor Trifunov.

Podsetimo, koncerti Neno Belan i Fiumensi i Čovek bez sluha, planirani za novembar, odloženi su za mart 2021. godine.

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.