Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Božidarac: Ispratite 2020. sa Beti Đorđević (ONLINE KONCERT)
Novogodišnji koncert: Beti Đorđević (foto: promo / Božidarac)
Novogodišnji koncert: Beti Đorđević (foto: promo / Božidarac)

Božidarac: Ispratite 2020. sa Beti Đorđević (ONLINE KONCERT)

Božidarac vas poziva na online novogodišnji koncert uživo „Beti Đorđević i prijatelji“ u četvrtak, 24. decembra 2020. od 20.00.

Registracija je besplatna na sajtu bozidarac.rs.

Popularna Beti Đorđević, ovoga puta online, predstaviće publici hitove nastale u drugoj polovini dvadesetog veka sa fokusom na stvaralaštvo sedamdesetih godina.

Tokom svoje bogate karijere ostaće prepoznatljiva po šlagerima i, naravno, vanvremenskom hitu „Počnimo ljubav ispočetka“ koji očekuje i publiku na online koncertu koji će se realizovati bez publike u Božidarcu.

Takođe, pored posebnog repetoara za ovu muzičku retrospektivu, izvešće i neke zaboravljene domaće i strane hitove. Osećaj intimnosti koji ova sjajna džez i soul pevačica ume da stvori na svojim nastupima, biće savršena prilika da se „zatvori“ godina.DuB - vinjeta: Online program

Direktor Božidarca, Vladimir Kljajić, povodom organizacije koncerta, izjavio je:

– Za nama je teška godina. Epidemija koja je zadesila čitav svet je promenila i način na koji ispraćamo staru i dočekujemo novu godinu. Ipak, Božidarac i gradska opština Vračar smatraju da je neophodno da se održi tradicija, makar i online, kao i da se isprati jedna neslavna godina za nama. Verujem da smo napravili pravi izbor sa fantastičnom Beti Đorđević, životnim borcem sa neverovatnim glasom. Zato vas pozivamo da nam se pridružite ovog četvrtka i makar na trenutak da se prepustimo hitovima i da budemo zahvalni što smo došli do kraja godine, a neka sledeća godina bude briga za sebe. Godina za koju verujemo da će biti normalna. Dobro došli.

Koncert će moći da se prati uživo sa telefona ili kompjutera. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.