Naslovna » Izlasci » Film » Film „Otac“ ekskluzivno u online bioskopu Moj OFF
Film "Otac" ekskluzivno u online bioskopu Moj OFF
Film "Otac" ekskluzivno u online bioskopu Moj OFF

Film „Otac“ ekskluzivno u online bioskopu Moj OFF

Višenagrađivani film „Otac„, scenariste i reditelja Srdana Golubovića, od subote 12. decembra od 19.00, naći će se na repertoaru Online bioskopa Moj OFF.

Domaći film „Otac“ Srdana Golubovića koji je svetsku premijeru imao na ovogodišnjem Međunarodnom filmskom festvalu u Berlinu omađijavši publiku festivala, kao i članove Ekumenskog žirija koji su u okviru programa Panorama dvostruko nagradili film tradicionalnim priznanjima, biće prikazan i u online „okruženju“.

Golubovićevo ostvarenje, koje je svečano otvorilo ovogodišnji FEST, a potom započelo uspešan bioskopski život, sada u skladu sa tenutnom zdravstvenom situacijom i preporučenim epidemiološkim merama, bezbedno izlazi na veliko i malo Online „platno“, čineći Moj OFF repertoar ekskluzivnijim i sadržajnijim.

Film je prikazan i nagrađivan na mnogim festivalima, a uloga oca Nikole u izvođenju jednog od voljenijih glumaca sadašnjice, Gorana Bogdana, i dalje intrigira žirije međunarodnih filmskih festivala.DuB - vinjeta: Online program

Nakon nagrade FEDEORA na ovogodišnjem FEST-u, osvojene nagrade na Pulskom filmskom festivalu, nagrade za najboljeg glumca u Minsku na festivalu Listapad, za glumačko umeće u filmu „Otac“, Goran Bogdan nedavno je zvanično nominovan i za evropskog Oskara, tačnije nagradu Evropske filmske akademije.

„Otac” je film o čoveku kome su zbog siromaštva oduzeli decu, gubitniku, odbačenom i poniženom čoveku, koji kroz svoje putovanje, hodajući od svog sela na jugu Srbije do prestonice, sa kraja na kraj zemlje, iz protesta, dostojanstva, želje da dokaže i sebi i drugima, iz očaja – postaje heroj.

Pored Gorana Bogdana, u ostalim ulogama našli su se i Boris Isaković, Nada Šargin, Milica Janevski, Vahid Džanković, Jova Maksić, Nikola Rakočević, Milan Marić i Ljubomir Bandović. U ulozi dece: Ajla Šantić i Muharem Hamzić.

Scenario za film potpisuju Srdan Golubović i Ognjen Sviličić. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.