Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Muzikom kroz Muzej: Koncert saksofoniste Milana Savića (ONLINE)
Saksofonista Milan Savić (fotografiju obezbedio IMS)
Saksofonista Milan Savić (fotografiju obezbedio IMS)

Muzikom kroz Muzej: Koncert saksofoniste Milana Savića (ONLINE)

Koncert Milana Savića koji će biti održan u sredu, 23. decembra 2020. od 19.00, deo je online ciklusa besplatnih koncerata „Muzikom kroz Muzej“.

Istorijski muzej Srbije i udruženje „Unica Art“ organizuju i treći koncert iz ovog ciklusa.

Nastup saksofoniste Milana Savića uz klavirsku saradnju finskog pijaniste Ukija Ovaskainena zainteresovani građani će biti u prilici da prate na YouTube kanalu i Facebook strani Istorijskog muzeja Srbije.

Na programu su dela kompozitora Ante Grgina, Aleksandra Glazunova i Pedra Ituralde, a osobenost ovog koncerta, kao i narednih planiranih u januaru naredne godine (12. i 27. januar), je i izvođenje po jedne numere iznenađenja od srpskih kompozitora iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.DuB - vinjeta: Online program

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o terminima, izvođačima i programima narednih koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije koju je izazvao COVID-19, Istorijski muzej Srbije će u narednom periodu aktivnosti prevashodno usmeriti na organizovanje besplatnih online sadržaja kao što su koncerti, predavanja i virtuelne ture kroz izložbe. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.