Naslovna » Izlasci » Pozorište » Zvezdara teatar: Repertoar za decembar 2020.
Zvezdara teatar: Bajka o pozorištu (foto: Nikola Vukelić)
Zvezdara teatar: Bajka o pozorištu (foto: Nikola Vukelić)

Zvezdara teatar: Repertoar za decembar 2020.

Ovog malo drugačijeg decembra od svih prethodnih, zbog loše epidemiološke situacije, Zvezdara teatar će organizovati predstave vikendima od 12.00.

Na repertoaru su četiri predstave za koje karte možete najbrže i najjednostavnije kupiti online preko sajta popularnog beogradskog pozorišta.

Prodaja ulaznica počinje u petak, 4. decembra u podne.

Generalna proba samoubistva Dušana Kovačevića je 12. decembra, a dan kasnije vas čeka ekipa predstave Bajka o pozorištu, po tekstu Vladimira Đurđevića.

U nedelju, 20. decembra dvojac predstave Voz, Voja Brajović i Sergej Trifunović, vas vode u još jednu vožnju, poslednju u ovoj godini, a 26. decembra će vas ugostiti ekipa Večere budala.

Ni ove godine neće se odustati od tradicionalne Večeri sa Matijom Bećkovićem uz prilagođen naslov – Podne sa Matijom Bećkovićem. Matija će 27. decembra čitati svoje objavljene i neobjavljene stihove na sceni Danilo Bata Stojković. Sav prihod od prodaje ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

U skladu sa svim preporučenim merama prevencije uprava Zvezdara teatra je učinila sve da pozorište bude bezbedno mesto, a da istovremeno ne izostane poseban osećaj gledanja predstave.

Za one koji nisu u mogućnosti da ulaznice nabave online, blagajna će biti otvorena petkom od 12.00 do 18.00, a subotom i nedeljom od 10.00 do 12.00.

„Želimo vam da u predstojećim praznicima pronađete mir i u ovo specifično vreme ne zaboravite da je pozorište mesto koje leči, ako ne drugo, makar dušu“, poručuju iz zvezdarskog pozorišta.

Ceo repertoar pogledajte na OVOM LINKU. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.