Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Drugo izvlačenje u drugom krugu igre „Uzmi račun i pobedi 2020“
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" (ilustracija: uzmiracun.rs)
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2020" (ilustracija: uzmiracun.rs)

Drugo izvlačenje u drugom krugu igre „Uzmi račun i pobedi 2020“

Drugo izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biti održano 30. januara 2021. od 17.55, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Vlada Republike Srbije saopštila je da će u tom izvlačenju biti dodeljeno pet automobila marke „fijat 500 L“ i jedan stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije, a srećne dobitnike izvući će selektorka naše ženske košarkaške reprezentacije Marina Maljković.

Kao i u prethodnim izvlačenjima, pravo učešća imaju sve koverte poslate od početka prvog kruga. Više od 8,5 miliona koverata nalazi se u bazenu, a slanje koverata moguće je i danas.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Crbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Sve koverte koje budu ubačene danas do kraja radnog vremena poslovnica pošte, naći će se u sutra u bazenu u studiju i biće u konkurenciji za vredne nagrade.

Na poleđini koverte, odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Bitno je napomenuti da će svoj put do bazena u studiju naći sve koverte na kojima se nedvosmisleno vidi da su adresirane za nagradnu igru.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Podsećamo na to da se sve koverte redovno mešaju i da se sve koverte poslate u prvom krugu i dalje nalaze u studiju i konkurišu za vredne nagrade.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar, putem imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.