Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Karavan zimnice 6. i 7. februara 2021. na pijaci „Palilula“
Karavan zimnice na pijaci "Palilula" (foto: JKP "Gradske pijace")
Karavan zimnice na pijaci "Palilula" (foto: JKP "Gradske pijace")

Karavan zimnice 6. i 7. februara 2021. na pijaci „Palilula“

Pijačni Karavan zimnice ovog vikenda, u subotu i nedelju, 6. i 7. februara 2021, „seli se“ na jednu od najmodernijih pijaca – „Palilulu“.

Sunčani i topli dani vikenda, biće prava prilika da posetioci pijace Palilula, pored raznovrsne i bogate ponude, posete i tradicionalni Kravan zimnice tokom oba dana od 8.00 do 16.00.

Posetioci i ljubitelji domaće zimnice, imaće priliku da kupe domaće proizvode pripremljene po tradicionalnoj recepturi i uživaju u njima. Poljoprivredni proizvođači će se predstaviti sa svojom slatkom i slanom zimnicom, medom, raznim vrstama ajvara, domaćim sokovima, kompotima, pekmezima i drugim domaćim proizvodima.

Ponuda pijace Palilula, zadovoljava ukus i kriterijume čak i najprobirljivijih kupaca, jer se mogu snabdeti i proizvodima koje nije moguće kupiti na drugim mestima.

Organizacijom svojevrsnog sajma Karavan zimnice, JKP „Gradske pijace“ daje podršku proizvođačima u plasmanu autentičnih domaćih proizvoda. Karavani zimnice tokom sezone menjaju lokacije, kako bi tradicionalna zimnica, pripremljena od visokokvalitetnog lokalno gajenog povrća i voća, bila dostupna sugrađanima u svim delovima grada.

Posetioci su pozvani da ostanu odgovorni, da održavaju preporučenu fizičku udaljenost, kao i da nose zaštitne maske. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.