Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Peto izvlačenje u drugom krugu igre „Uzmi račun i pobedi 2020“
Uzmi račun i pobedi 2020 - drugi krug
Uzmi račun i pobedi 2020 - drugi krug

Peto izvlačenje u drugom krugu igre „Uzmi račun i pobedi 2020“

Peto izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biti održano u danas, 20. februara 2021. od 17.55, uz direktan prenos na RTS 1.

U izvlačenju će biti dodeljeno pet automobila marke „fijat 500 L“ i dvosoban stan u Beogradu, u naselju Zemunske kapije.

Ukupna vrednost nagradnog fonda drugog kruga nagradne igre iznosi 675.026,72 evra i 41.623.390,80 dinara. Nagradni fond čine trosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije, četiri dvosobna stana u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije, jednosoban stan u Beogradu na vodi i 30 automobila Fiat 500L.

Naredno, poslednje izvlačenje će biti organizovano 27. februara 2021. godine.

Uzmi račun i pobedi 2020 – pravila

Kao i u prethodnim izvlačenjima, pravo učešća imaju sve koverte poslate od početka prvog kruga.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte, odnosno na strani na kojoj se otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Bitno je napomenuti da će svoj put do bazena u studiju naći sve koverte na kojima se nedvosmisleno vidi da su adresirane za nagradnu igru.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Sve koverte redovno se mešaju i sve koverte poslate u prvom krugu i dalje se nalaze u studiju i konkurišu za nagrade.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar, putem imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku. (danubeogradu.rs)