Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Uzmi račun i pobedi 2020: Finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre 27. februara 2021.
Uzmi račun i pobedi 2020 - drugi krug
Uzmi račun i pobedi 2020 - drugi krug

Uzmi račun i pobedi 2020: Finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre 27. februara 2021.

Finalno izvlačenje drugog kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2020“ biće održano u subotu, 27. februara 2021. od 17.55.

U direktnom prenosu na prvom programu Radio-televizije Srbije, svog novog vlasnika dobiće pet automobila marke fijat „500 L“, kao i stan u prestonici, na 23. spratu jedne od kula u naselju „Beograd na vodi“.

Trenutno se u bazenu u studiju nalazi 10,8 miliona koverata i sve one konkurišu za izvlačenje vrednih nagrada.

Svi građani imaju vremena da do petka, do kraja radnog vremena poslovnica pošti, ubace svoje koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova u poštanske sandučiće.

Vlada Srbije kao organizator nagradne igre podseća da je slanje koverata potpuno besplatno i da je učešće u nagradnoj igri epidemiološki bezbedno i ne podrazumeva čekanje u redu niti uopšte ulazak u poslovnice pošte.

Apeluje se na građane da koverte spakuju i adresiraju kod kuće, a kako bi one našle put do studija i bile u konkurenciji za vredne nagrade, dovoljno je da pravilno popunjene koverte samo ubace u najbliže poštansko sanduče.

Uzmi račun i pobedi 2020 – pravila

U nagradnoj igri pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. septembra 2020. sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2020“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku. (danubeogradu.rs)