Naslovna » Izlasci » Muzika » Klasika » Muzikom kroz muzej: Koncert Vladimira Koha i Tanje Jablanović
Muzikom kroz muzej: Koh i Jablanović
Muzikom kroz muzej: Koh i Jablanović

Muzikom kroz muzej: Koncert Vladimira Koha i Tanje Jablanović

U četvrtak, 25. marta 2021. od 19.00 biće održan koncert Vladimira Koha i Tanje Jablanović u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“.

Istorijski muzej Srbije i udruženje „Unica Art“ organizovaće osmi besplatni online koncert iz serijala klasične i popularne muzike.

Koncert violiniste Vladimira Koha i pijanistkinje Tanje Jablanović zainteresovani građani će biti u prilici da prate na YouTube kanalu i Facebook strani Istorijskog muzeja Srbije.

Na programu su dela kompozitora Frica Krajslera.

Osobenost koncerta u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“, je i izvođenje po jedne numere iznenađenja srpskih kompozitora iz muzičke arhivske građe Istorijskog muzeja Srbije.DuB - vinjeta: Online program

Javnost će biti blagovremeno obaveštena o terminima, izvođačima i programima narednih koncerata u okviru ciklusa „Muzikom kroz muzej“.

Snimke koncerata kamernih ansambala Duo perfetto, Duo moderato, Beogradski gudački kvartet, Mistik cello, Duo DiS i Damar, kao i koncert saksofoniste Milana Savića uz klavirsku saradnju Ukija Ovaskainena, koji su realizovani u prethodnom periodu, zainteresovani građani mogu da pronađu na YouTube kanalu Istorijskog muzeja Srbije.

Zbog aktuelne epidemiološke situacije izazvane virusom COVID-19, Istorijski muzej Srbije će u narednom periodu aktivnosti prevashodno usmeriti na organizovanje besplatnih onlajn sadržaja kao što su koncerti, predavanja i virtuelne ture kroz izložbe. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.