Naslovna » Izlasci » Film » Novi filmovi u bioskopima: Pogrešan korak
Novi filmovi u bioskopima: Pogrešan korak
Novi filmovi u bioskopima: Pogrešan korak

Novi filmovi u bioskopima: Pogrešan korak

Triler „Pogrešan korak“ od 1. aprila 2021. prikazivaće se u bioskopima, pa ćemo još jednom videti koliko domaća publika voli španske filmove.

Dani je pristojan mladić, koji se poslednjih nekoliko godina posvetio brizi o svom bolesnom ocu.

Posle očeve smrti, Dani odluči da je vreme da se vrati svom životu. Jedne noći upoznaje Milu, nemirnu, nestabilnu devojku, koja uspeva da ga zavede i izmanipuliše, pretvarajući ga u seksualnu životinju koju toliko želi.

Šta se dešava kada se iznenada pojavi Milin partner Raj, izuzetno posesivna i ljubomorna soba? Šta dovodi do potpune promene Danijevog života i navodi ga da pređe granice na način na koji nikada nije zamišljao da je moguće? Da li će uspeti da izdrži pritisak pri suočavanju sa ranije nezamislivim moralnim dilemama, ako želi da ima ikakvu šansu za preživljavanje?

Originalni naziv i prevod na srpski: No matarás / Pogrešan korak. Početak prikazivanja filma: 1. april 2021. Dužina trajanja filma: 92 minuta. Država i godina proizvodnje: Španija / 2019. Žanr: triler. Uloge: Mario Casas, Milena Smit, Elisabeth Larena. Reditelj: David Victori.

 

(danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.