Naslovna » BG svaštara » TV i online program » HBO Go: Striming premijera filma „Čudesna žena 1984“
HBO Go: Striming premijera filma "Čudesna žena 1984"
HBO Go: Striming premijera filma "Čudesna žena 1984"

HBO Go: Striming premijera filma „Čudesna žena 1984“

Sudbina sveta je ponovo u opasnosti, a samo Čudesna žena može da ga spasi, u hit superherojskom filmu „Čudesna žena 1984“ (Wonder Woman 1984).

Ekskluzivna striming premijera ovog filma je danas, 11. maja 2021, na HBO Go! Film u režiji Peti Dženkins, sa Gal Gadot u glavnoj ulozi, takođe će biti emitovan na HBO kanalu 30. maja od 20.00.

U novoj priči, Dajana Prins živi neprimetno među smrtnicima tokom osamdesetih godina prošlog veka – u doba hedonizma i želje sa posedovanjem.

Iako je u potpunosti razvila svoje moći, ona ostaje pritajena, bavi se prikupljanjem drevnih artefakta i krišom izvodi herojska dela. Međutim, Dajana će uskoro morati da skupi svu snagu, mudrost i hrabrost kada se sukobi sa Maksvelom Lordom i Čitom, zlikovkom koja poseduje nadljudsku snagu i spretnost.

https://youtu.be/Rpzp_iryAts

Kris Pajn u filmu glumi Stiva Trevora, Kristen Vig je u ulozi Čite, Pedro Paskal tumači lik Maksa Lorda, Robin Rajt glumi Antiopu, a Koni Nilsen je u ulozi Hipolite.

Čarls Roven, Debora Snajder, Zek Snajder, Peti Dženkins, Gal Gadot i Stiven Džons su producenti filma. Rebeka Stil Roven Oukli, Ričard Sakl, Merijen Dženkins, Džof Džons, Volter Hamada, Šantal Nong Vo i Vesli Koler su izvršni producenti.

Peti Dženkins je režirala film po scenariju koji je napisala sa Džofom Džonsom i Dejvom Kalahamom; priču potpisuju Peti Dženkins i Džof Džons, a zasnovana je na DC likovima.

HBO Go: Striming premijera filma "Čudesna žena 1984"

Čudesnu ženu je kreirao Vilijam Molton Marston. Peti Dženkins se pridružio i deo tima koji je radio i na filmu „Čudesna žena“ – direktor fotografije Metju Džensen, scenografkinja nominovana za Oskara Alin Boneto, kostimografkinja nagrađena Oskarom Lindi Heming, montažer nominovan za Oskara Ričard Pirson i kompozitor nagrađen Oskarom Hans Zimer.

(danubeogradu.rs)