Izdvajamo
Naslovna » BG servis » Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza – maj 2021.
Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza - maj 2021. (foto: Aleksandra Prhal)
Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza - maj 2021. (foto: Aleksandra Prhal)

Izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza – maj 2021.

Tokom radova na održavanju ulica kao i zbog drugih razloga tokom maja 2021. biće aktuelne izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza.

Do kraja meseca, na ovoj strani, unosićemo nove izmene u saobraćaju i na linijama javnog gradskog prevoza.

Sezonska linija 400…

Od subote, 8. maja, počeće sa radom sezonska linija 400 (Voždovac – vrh Avale). Vozila sa ove sezonske linije saobraćaće subotom, nedeljom i državnim praznicima do kraja avgusta 2021.

Prvi polazak na liniji 400 je u 8.00 sa terminusa „Voždovac“, a poslednji u 20.00 sa okretnice „Vrh Avale“. Interval nailaska vozila na pomenutoj liniji iznosi 40 minuta.

Marka Hristića i Đorđa Stanojevića…

Tokom radova na izgradnji prilaznih saobraćajnica oko Autobuske stanice u bloku 42 koje obavlja Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P. biće zatvorene ulice Marka Hristića i Đorđa Stanojevića, na raskrsnici sa Marka Hristića, po fazama:

1. faza… zatvaranje Marka Hristića od 8. do 15. maja 2021,

2. faza… radovi u Đorđa Stanojevića, na raskrsnici sa Marka Hristića od 16. maja do 15. juna 2021.

Linija 85…

Tokom izvođenja radova na izgradnji prilaznih saobraćajnica oko autobuske stanice u Bloku 42, u ulicama Đorđa Stanojevića i Marka Hristića će od 8. do 15. maja doći do promena u radu linije 85 javnog prevoza.

Vozila sa linije 85 će u oba smera saobraćati preko Mosta na Adi, ulicama Jurija Gagarina, Antifašističke borbe, Bulevarom Milutina Milankovića, Bulevarom Crvene armije i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća, kao i privremeno stajalište „Marka Hristića 1“ u Ulici Đorđa Stanojevića, na poziciji ED stuba koji se nalazi oko 40 metara ispred skretanja za tramvajski depo za smer prema Banovom brdu.

Jurija Gagarina…

Od 10. do 14. maja 2021. biće nastavljeni radovi na izgradnji Sistema za adaptibilno upravljanje svetlosnom saobraćajnom signalizacijom u ulici Jurija Gagarina. Od 10. do 12. maja 2021, radovi pod saobraćajem obavljaće se na raskrsnici ulica Jurija Gagarina i Gandijeve (K203), kao i na pešačkom prelazu kod bloka 70 (K202), dok će se od 12. do 14. maja 2021. radovi obavljati na raskrsnici Jurija Gagarina i Omladinskih brigada (K201).

Dr Ivana Ribara…

Tokom završnih radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, 8. i 9. maja 2021, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica dr Ivana Ribara, na deonici od Jurija Gagarina do okretnice.

Radnih akcija…

Tokom trajanja radova na redovnom održavanju, koje u Železniku izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica radnih akcija, od Lole Ribara do Avalske, od 8. maja do 30. juna 2021. godine.

Doći će i do promena u radu linija javnog prevoza.

 • Vozila sa linije 54 u oba smera saobraćaće ulicama Avalskom, Radnih akcija, Lole Ribara, Savskom, Bore Stankovića i dalje redovno.
 • Vozila sa linije 55 u oba smera saobraćaće ulicama Vodovodskom, Lole Ribara, Svete Milutinovića i dalje redovno.
 • Vozila sa linije 58 i 88 u oba smera saobraćaće ulicama Vodovodskom, Lole Ribara, Radnih akcija, Avalskom i dalje redovno.
 • Vozila sa linije 512 će u oba smera saobraćati ulicama Vodovodskom, Lole Ribara, Stevana Filipovića i dalje redovno.
 • Vozila sa linije 521 će u oba smera saobraćati ulicama Avalskom, Radnih akcija, Lole Ribara, Stevana Filipovića i dalje redovno.
 • Vozila sa linije 522 će saobraćati ulicama Milorada Ćirića, Lole Ribara, Radnih akcija, Avalskom i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti sva postojeća stajališta.

Ljubice Luković…

Zbog radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“ za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Ljubice Luković, od Severnog bulevara do Volgine, od 8. do 16. maja 2021.

Vozila sa linije 65 će umesto od terminusa „Zvezdara 2“ saobraćati prema Novom bežanijskom groblju od terminusa „Omladinski stadion“ preko Severnog bulevara i koristiće oznaku 65L.

Privremeno se uspostavlja minibus linija 65L1 koja će u oba smera saobraćati na relaciji: Omladinski stadion – kružni tok kod Bogoslovije – Dragoslava Srejovića – Volgina do okretnice „Zvezdara 2”.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta.

Palmotićeva, Koste Stojanovića i Hilandarska…

Tokom trajanja radova, koje izvodi „Elektrodistribucija Srbije“, od 8. maja do 4. juna 2021. doći će do izmena u režimu saobraćaja u Palmotićevoj, na deonici od Svetogorske do Hilandarske, u Ulici Koste Stojanovića, na uglu sa Palmotićevom, kao i u Hilandarskoj, na uglu sa Palmotićevom ulicom.

Ljutice Bogdana…

Usled radova na izgradnji infrastrukture kompleksa „A“ KBC „Dr Dragiša Mišović“ – izgradnja priključka na kanalizacionu mrežu – za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Ljutice Bogdana, na raskrsnici sa Ulicom heroja Milana Tepića, od 5. do 14. maja 2021. godine.

Zemun…

Tokom trajanja radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“ na teritoriji opštine Zemun, doći će do izmena režima saobraćaja, zauzeća i raskopavanja delova kolovoza i trotoara u ulicama Cara Dušana, od Banatske do Batajničkog druma i saobraćajnice T7, kao i na saobraćajnici T7, od Batajničkog druma do Auto puta za Novi Sad, po fazama, od 7. maja 2021. do 7. septembra 2022. godine. Radovi će se odvijati pod saobraćajem.

Smederevski put…

Tokom radova, koje će od 5. maja do 12. avgusta 2021. izvoditi JKP „Beogradske elektrane“, doći će do izmena režima saobraćaja na Smederevskom putu, na deonici od Maksima Trpkovića do Nine Kirsanove, po fazama, na teritoriji opštine Zvezdara.

BG voz (Batajnica – Ovča)…

Od 4. do 31. maja 2021, (od 11.00 do 14.00), zbog izvođenja radova na rekonstrukciji i izgradnji dvokolosečne pruge od Beograd centra do Stare Pazove, doći će do zatvaranja koloseka između stanica „Batajnica“ i „Beograd centar“ zbog čega se menja red vožnje sledećih vozova:

» relacija „Batajnica – Ovča“

 • voz broj 8017, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Batajnica (10.50) – Ovča (11.49), saobraća na relaciji Beograd Centar – Ovča, a izostaje na relaciji Batajnica-Beograd Centar;
 • voz broj 8019, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Batajnica (11.50)-Ovča (12.49), saobraća na relaciji Beograd Centar – Ovča, a izostaje na relaciji Batajnica – Beograd Centar;
 • voz broj 8021, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Batajnica (12.50) – Ovča (13.49), saobraća na relaciji Beograd Centar-Ovča, a izostaje na relaciji Batajnica-Beograd Centar;
 • voz broj 8023, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Batajnica (13.44) – Ovča (14.49), saobraća na relaciji Beograd Centar – Ovča, a izostaje na relaciji Batajnica – Beograd Centar;
 • voz broj 8018, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Zemun (13.23) – Batajnica (13.40), neće saobraćati u navedenom periodu;

» relacija „Ovča – Batajnica“

 • voz broj 8012, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (10.10) – Batajnica (11.14), saobraća na relaciji Ovča-Beograd Centar, a izostaje na relaciji Beograd Centar-Batajnica;
 • voz broj 8014, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (11.10) – Batajnica (12.14), saobraća na relaciji Ovča-Beograd Centar, a izostaje na relaciji Beograd Centar – Batajnica;
 • voz broj 8016, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (12.10) – Batajnica (13.14), saobraća na relaciji Ovča-Beograd Centar, a izostaje na relaciji Beograd Centar-Batajnica;
 • voz broj 8020, koji po redu vožnje saobraća na relaciji Ovča (13.10) – Batajnica (14.09), saobraća na relaciji Ovča-Beograd Centar, a izostaje na relaciji Beograd Centar-Batajnica.

Crnotravska…

U nastavku izvođenja radova na izgradnji saobraćajne veza Borska – petlja „Lasta“ od 2. maja do 1. jula 2021. godine ostaje zatvorena deonica Crnotravske ulice od Bahtijara Vagabzadea do Paunove, a od Paunove do Bulevara oslobođenja saobraćaj se odvija na po jednoj saobraćajnoj traci po smeru. Bulevar oslobođenja funkcioniše u punom profilu, a na raskrsnici sa Save Maškovića biće uspostavljen kružni tok saobraćaja.

Uroševačka i Dragoslava Petrovića…

Tokom radova na izgradnji sekundarne fekalne i atmosferske kanalizacione mreže u regulaciji postojećih saobraćajnica Uroševačka, Jelezovačke i Dragoslava Petrovića, koje izvodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P, biće zatvoren saobraćaj, zauzeti i raskopani delovi kolovoza u Uroševačkoj i Dragoslava Petrovića:

 • Uroševačka, do 12. juna 2021, po fazama;
 • Dragoslava Petrovića, od 13. do 20. juna 2021. godine.

Atanasija Pulje…

Tokom nastavka radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Atanasija Pulje, na deonici od Hercegovačke do Geteove, od 1. do 21. maja 2021. godine.

Ledine…

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji u zaštitnom pojasu i izgradnji sekundarne vodovodne mreže u naselju Ledine, koje ivodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P, do 31. jula 2021, za saobraćaj će po fazama biti zatvorene sledeće ulice:

 • Faza 1… Surčinski put, od raskrsnice sa Zografskom do raskrsnice sa Aleksandra Vuča;
 • Faza 2… Surčinski put, od raskrsnice sa Aleksandra Vuča do raskrsnice sa Sremskokarlovačkom;
 • Faza 3… Surčinski put, od raskrsnice sa Sremskokarlovačkom do raskrsnice sa Vajarskom;
 • Faza 4… Semberijska, od raskrsnice sa Vajarskom do raskrsnice sa Obrenovačkom;
 • Faza 5… Semberijska, od raskrsnice sa Obrenovačkom do raskrsnice sa Tamiškom;
 • Faza 6… Tamiška, od raskrsnice sa Semberijskom do raskrsnice sa Surčinskom;
 • Faza 7… Sremskokarlovačka;
 • Faza 8… Aleksandra Vuča;
 • Faza 9… Zografska;
 • Faza 10… Vladimira Pogačića i Sajdžijska, od raskrsnice sa Vladimira Popovića do raskrsnice sa Grnčarskom;
 • Faza 11… Univerzijade, od raskrsnice sa Grnčarskom do raskrsnice sa Zografskom.

Dunavska…

Tokom radova koje obavlja Sekretarijat za komunalne i stambene poslove – Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P, do 28. juna 2021, doći će do izmene režima saobraćaja, zauzeća i raskopavanja delova kolovoza i trotoara u Dunavskoj ulici između Tadeuša Košćuška i Bulevara vojvode Bojovića.

Zlatiborska…

Tokom radova na redovnom održavanju, koje izvodi JKP „Beograd put“, za saobraćaj će biti zatvorena Zlatiborska ulica, od Milana Uzelca do Grmečke, do 30. juna 2021. godine.

Rableova i Mihaila Bulgakova…

Tokom radova koje obavlja JKP „Beogradske elektrane“ do 2. jula 2021. doći će do izmene režima saobraćaja, zauzeća i raskopavanja delova kolovoza i trotoara u ulicama na teritoriji opštine Zvezdara:

 • Rableovoj od Matice srpske od raskrsnice sa Mihaila Bulgakova i
 • Mihaila Bulgakova od Rableove do 16. oktobra.

Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže sa priključcima u ulicama Rableova i Matice srpske doći će do promena u radu linija javnog prevoza. Radovi će se izvoditi u periodu od 24. aprila do 29. juna 2021. po fazama i to:

Faze 1-2 – radovi se izvode na desnoj strani kolovoza u ulici Rableova, na delu od stadiona FK „Balkan“ do zone raskrsnice sa ulicom Matice srpske, gledano u smeru ka ulici Matice srpske od 24. aprila do 13. maja 2021. Tokom izvođenja radova u ovim fazama, ulica Rableova će biti jednosmerna u smeru ka ulici Mirijevski venac, pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati:

 • linija br. 27 – u smeru ka Mirijevu 3 ulicama Mirijevski venac, Samjuela Beketa, Matice srpske, Mihaila Bulgakova i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovno.

Faza 3 – radovi se izvode u zoni raskrsnice ulica Rableova i Matice srpske od 14. do 20. maja 2021. godine, zbog čega će ulica Rableova biti jednosmerna na delu od ulice Matice srpske do ulice Mirijevski venac (gledano u smeru ka ulici Mirijevski venac), dok će ulica Matice srpske biti jednosmerna na delu od ulice 16. oktobra do ulice Rableova (gledano u smeru ka ulici Rableova), pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati:

 • linija br. 27 – u smeru ka Mirijevu 3 ulicama Mirijevski venac, Samjuela Beketa, Matice srpske, Mihaila Bulgakova i dalje redovno, dok će u smeru ka gradu saobraćati redovno.
 • linije br. 20 i 79 – u smeru ka Dorćolu i Velikom mokrom lugu ulicama Matice srpske, Rableova, Mirijevski venac, Vitezova Karađorđeve zvezde, Milana Rakića, Mite Ružića i dalje redovno, dok će u smeru ka Mirijevu 3 i Mirijevu 4 saobraćati redovno.

Faze 4 – 7 – radovi se izvode na desnoj strani kolovoza ulice Matice srpske, na delu od zone raskrsnice sa ulicom 16. oktobra do zone raskrsnice sa ulicom Rableova gledano u smeru ka ulici Rableova od 21. maja do 29. juna 2021. Tokom izvođenja radova u ovim fazama, ulica Matice srpske će biti jednosmerna na delu od 16. oktobra do Rableove (gledano u smeru ka Rableovoj), pa će vozila sa linija javnog prevoza saobraćati:

 • linije br. 20 i 79 – u smeru ka Mirijevu 3 i Mirijevu 4 redovno, dok će u smeru ka Dorćolu i Velikom mokrom lugu saobraćati ulicama Matice srpske, Rableova, Mirijevski venac, Vitezova Karađorđeve zvezde, Milana Rakića, Mite Ružića, i dalje redovno.

Vozila će na izmenjenim delovima trasa koristiti postojeća stajališta.

11. krajiške divizije…

Do 17. jula 2021. biće aktuelni radovi u Ulici 11. krajiške divizije, pa samim tim i izmene na linijama javnog gradskog prevoza. Više informacija pročitajte na OVOM LINKU.

Zelengorska…

Tokom izvođenja radova na popravci oštećenja javnih saobraćajnih površina izvedenih od sitne kamene kocke i kaldrme, koje izvodi JP „Putevi Beograda“, biće zatvoren saobraćaj, zauzet i raskopan kolovoz u Ulici Zelengorskoj, na deonici od Save Kovačevića do Avalske, u Grockoj, do 16. maja 2021.

Solunskih boraca…

Tokom radova koje izvodi JKP „Beograd put“ do 25. maja 2021. za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Solunskih boraca na teritoriji opštine Čukarica na delu od Kosmajske do Trgovačke.

Palih boraca…

Tokom radova koje izvodi JKP „Beograd put“ do 31. maja 2021. za saobraćaj će biti zatvorena Ulica palih boraca u naselju Pudarci, na teritoriji opštine Grocka na delu od Vuka Karadžića do Palih boraca 2.

Đorđa Kratovca…

Tokom izvođenja radova na uklanjanju bespravno dozidanog dela objekta, koje izvodi Sekretarijat za inspekcijske poslove, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Đorđa Kratovca ispred broja 22, u periodu do 31. maja 2021.

Živka Davidovića i Ivana Gradnika…

Tokom radova koje sprovodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P, do 23. maja 2021. po fazama će biti zatvorene za saobraćaj ulice:

 • Živka Davidovića od Mis Irbijeve do Učiteljske;
 • Ivana Gradnika od Ruđera Boškovića do Živka Davidovića.

Živka Davidovića, Prvomajska i Hazarska…

Tokom radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“, za saobraćaj će biti zatvorene ulice Živka Davidovića, Prvomajska i Hazarska, do 23. juna 2021, po fazama:

 • faza 1: zatvorena Ulica Živka Davidovića, na deonici između Rebeke Vest i Prvomajske,
 • faza 2: zatvorena Prvomajska, na deonici od raskrsnice sa Živka Davidovića i Narodnog fronta do Hazarske,
 • faza 3: zatvorena Hazarska, na deonici od Prvomajske do Bosanske,
 • faza 4: zatvorena Hazarska, na deonici od Bosanske do Pavla Vasića, sporedni deo,
 • faza 5: zatvorena Hazarska, na deonici od Pavla Vasića, sporedni deo do Pavla Vasića.

8. marta i Darinke Radović…

Tokom trajanja radova koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica 8. marta, do 11. maja 2021, kao i Ulica Darinke Radović, od toplane „Železnik“ do broja 29 (objekat Maksija), do 26. maja 2021.

Živka Karabiberovića…

Tokom izvođenja radova na betoniranju, pri izgradnji ugaonog dvostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Živka Karabiberovića, od Đevđelijske do Bulevara kralja Aleksandra, svakog utorka i petka, do 29. juna 2021.

Njegoševa…

Tokom izvođenja radova na rekonstrukciji ulice, koje izvodi Sekretarijat za investicije, biće zatvoren saobraćaj, zauzet i raskopan deo kolovoza i trotoara u Njegoševoj, u zoni raskrsnice sa ulicom Maksima Gorkog, do 16. juna 2021.

Internacionalnih brigada…

Tokom izvođenja radova na izgradnji distributivne toplovodne mreže, koje izvodi JKP „Beogradske elektrane“, za saobraćaj će biti zatvorena ulica Internacionalnih brigada, na deonici od Janka Veselinovića do Petra Kočića, do 9. maja 2021.

Kapetana Miloša Žunjića…

Tokom izvođenja radova na izgradnji saobraćajnice sa infrastrukturom na lokaciji Mirijevo-celina „Ž“, vodovodne mreže u regulaciji postojeće, kišne kanalizacije i fekalne kanalizacione mreže, koje izvodi Direkcija za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda J.P, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica kapetana Miloša Žunjića, po fazama:

 • Faza 2: Teodora Mirijevskog, od Kapetana Miloša Žunjića 1. deo do Kapetana Miloša Žunjića 2. deo, Kapetana Miloša Žunjića 2. deo i Kapetana Miloša Žunjića 4. deo, do 9. jula 2021;
 • Faza 3: Teodora Mirijevskog, od Kapetana Miloša Žunjića 2. deo do raskrsnice sa Kapetana Miloša Žunjića 4. deo, od 10. jula do 5. avgusta 2021;
 • Faza 4: Kapetana Miloša Žunjića 1. deo, od Kapetana Miloša Žunjića 3. deo do Podmorničara Đorđa Mitrovića, od 6. do 8. avgusta 2021.

Kralja Vladimira…

Tokom izvođenja betonskih radova na izgradnji slobodnostojećeg stambenog objekta, doći će do izmena u režimu saobraćaja u Ulici Kralja Vladimira, po fazama:

 • I faza… biće zauzet deo trotoara i deo kolovoza u Kralja Vladimira ispred broja 16, do 14. maja 2021. (utorkom i petkom);
 • II faza… biće zatvoren saobraćaj u Kralja Vladimira ispred br. 16, do 12. maja 2021. (sredom).

Aerodrom „Nikola Tesla“…

Tokom radova 2. faze koje sprovode „Aerodrom Nikola Tesla“ a.d. Beograd i „Belgrade airport“, d.o.o. Beograd, dolaziće do izmene režima saobraćaja i zauzeće dela kolovoza u zoni aerodroma „Nikola Tesla“ na putu koji povezuje Autoput i Vojvođansku (bivši R-266) do 1. juna 2022.

Smederevski put…

Tokom radova koje izvode JKP „Beogradske elektrane“ do 13. juna 2021. na Smederevskom putu od raskrsnice sa ulicama Carice Milice i Radete Stankovića do Maksima Trpkovića, dolaziće do izmene režima saobraćaja, zauzeća i raskopavanja delova kolovoza, po fazama.

Banjska…

Tokom izvođenja radova na izgradnji dvostrano uzidanog stambeno-poslovnog objekta, za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Banjska, ispred broja 21, u dane 12. i 26. maja i 9. i 23. juna 2021.

Belička, Banjalučka i Evelin Haferfild…

Tokom radova koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, do 10. maja 2021. za saobraćaj će biti zatvorene Belička, Banjalučka, na deonici od Beličke do Evelin Haferfild, kao i Evelin Haferfild, na deonici od Banjalučke do Vojvode Prijezde, po fazama.

Hilandarska i Đure Daničića…

Tokom trajanja radova koje izvodi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“, za saobraćaj će biti zatvorene Hilandarska, na deonici od Jelene Ćetković do Cetinjske, kao i Đure Daničića, od raskrsnice sa Bulevarom despota Stefana i Džordža Vašingtona do Hilandarske, po fazama, do 9. juna 2021.

Skadarska (bez izmena u saobraćaju)…

Završni radovi na rekonstrukciji Skadarske ulice, na delu od Strahinjića bana do Simine, počeli su 29. januara, a završetak radova je predviđen do 15. maja 2021. Završna faza rekonstrukcije popularne Skadarlije obuhvatiće kompletnu rekonstrukciju dela ulice između Gospodar Jevremove i Simine, gde se planira zamena svih instalacija i zamena i popravka kaldrme na kolovozu i trotoarima.

Predviđena je i rekonstrukcija trotoara na delu između ulica Gospodar Jevremove i Strahinjića bana, zatim i zamena postojećih i izrada novih vodovodnih, kanalizacionih, elektroenergetskih, telekomunikacionih instalacija, kao i izrada nove rasvete, izmeštanje pojedinih sadnih mesta i dodavanje zelenila.

Metohijska…

Tokom radova na izgradnji objekta, na delu Metohijske u visini broja 4, biće sužen kolovoz do 26. juna 2021.

Maršala Tita i linija 311, Leštane…

Za vreme rekonstrukcije vodovodne mreže u Ulici maršala Tita u naselju Leštane u Grockoj, do 20. maja 2021. doći će do promena u radu linije javnog prevoza 311.

Radovi se izvode na levoj strani kolovoza Ulice maršala Tita, na delu od Ulice Save Kovačevića do državnog puta IIA reda 154, a dolaziće do zauzimanja kolovoza i zatvaranja saobraćaja po fazama.Radovi u toku

Tokom radova, vozila na liniji 311 (Ustanička – Leštane /Ravan/) će saobraćati sledećom trasom u smeru ka terminusu „Leštane (Ravan)“: Smederevski put – Kružni put – Ravan i dalje redovno do terminusa „Leštane (Ravan)“. U smeru ka terminusu „Ustanička“ vozila će ići trasom: „Leštane (Ravan)“ – Ravan – centar naselja Leštane, gde će vršiti promenu smera kretanja kao i vozila na liniji 306 (Ravan – Kružni put – Smederevski put), i dalje redovnom trasom. Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta javnog linijskog prevoza putnika.

****************************************************************************

Završeni radovi

U ovom delu će biti objavljeni radovi koji su završeni tokom maja 2021.

Dr Ive Popovića Đanija…

Tokom radova u Ulici dr Ive Popovića Đanija na delu od Ljutice Bogdana do Sokobanjske koje za potrebe KBC „Dr Dragiša Mišović“ obavlja Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima – Republike Srbije, do 4. maja 2021, doći će do izmene režima saobraćaja, zauzeća i raskopavanja kolovoza, trotoar i parking mesta.

Serdara Jola…

Zbog radova na izgradnji vodovodnog priključka koji izvodi Kancelarija za upravljanje javnim ulaganjima, za saobraćaj će biti zatvorena deonica Serdara Jola, od Heroja Milana Tepića do Jevrema Grujića, do 4. maja 2021.

Raskrsnica Jurija Gagarina i Nehruove…

Sekretarijat za saobraćaj obaveštava građane da će od 5. do 7. maja 2021. doći će do nastavka radova na izgradnji Sistema za adaptibilno upravljanje svetlosnom saobraćajnom signalizacijom. Radovi će se izvoditi na raskrsnici Jurija Gagarina i Nehruove.

(danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.