Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“: Prvo izvlačenje u subotu, 15. maja
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021"
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021"

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“: Prvo izvlačenje u subotu, 15. maja

Prvo izdanje nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ počinje 15. maja od 18.00, uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije.

Nagradna igra biće organizovana u dva kruga, prolećnom i jesenjim, sa ukupno 12 izvlačenja nagrada.

Nagradni fond veći je nego u prethodnom ciklusu. U dva kruga nagradne igre građane očekuje čak 16 stanova u Beogradu – 14 stanova u naselju Zemunske kapije i dva stana u Beogradu na vodi – kao i 60 automobila „fijat 500 L“.

U prvom izvlačenju, u subotu, 15. maja 2021. od 18.00, biće podeljeno pet fijata i stan u naselju Zemunske kapije.

Bitno je napomenuti da će koverte poslate za prolećni krug ostati u konkurenciji za nagrade i u jesenjim izvlačenjima, a građani će moći da šalju koverte i u periodu između dva kruga.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila 2021. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte, gde se ona otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani kao adresu dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Do sada je stiglo više od pola miliona koverti.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Ah Neša

Novinar iz Beograda od 1992. godine, osnivač je i glavni i odgovorni urednik portala Dan u Beogradu.