Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Premijera specijala „Prijatelji: Ponovo zajedno“ na HBO Go
Premijera specijala "Prijatelji: Ponovo zajedno" na HBO Go
Premijera specijala "Prijatelji: Ponovo zajedno" na HBO Go

Premijera specijala „Prijatelji: Ponovo zajedno“ na HBO Go

Zvezde kultne komedije „Prijatelji“ vraćaju se u novom specijalu „Prijatelji: Ponovo zajedno“, koji 27. maja 2021. ekskluzivno dolazi na HBO Go.

Specijal, u kom su učestvovali Dženifer Aniston, Kortni Koks, Lisa Kudrou, Mat Leblank, Metju Peri i Dejvid Švimer, snimljen je bez scenarija na legendarnom stejdžu 24 Warner Bros. Television studija u Burbanku u Kaliforniji, gde je snimana i originalna serija.

U njemu će se pojaviti veliki broj zvezda, među kojima su Dejvid Bekam, Džastin Biber, BTS, Džejms Korden, Sindi Kraford, Kara Delevinj, Lejdi Gaga, Eliot Guld, Kit Harington, Leri Hankin, Mindi Kejling, Tomas Lenon, Kristina Pikls, Tom Selek, Džejms Majkl Tajler, Megi Viler, Ris Viderspun i Malala Jusafzai.

Ben Vinston je režirao specijal, a istovremeno je jedan od izvršnih producenata.

https://www.youtube.com/watch?v=HRXVQ77ehRQ

„Prijatelji“ ukratko…

„Prijatelji“ su i dalje jedna od najpopularnijih televizijskih serija. Serija je bila jedna od najbolje rangiranih tokom originalnog prikazivanja, a do danas ostaje globalni hit na kanalima i strimingu.

Kao favorit kritičara i fanova tokom 10 sezona, između ostalog je nagrađena Emijem za najbolju humorističku seriju, ali i Emijima za glumice Dženifer Aniston i Lisu Kudrou.

Serija prati život bliske grupe prijatelja koja živi u Njujorku, koju čine brat i sestra Ros (Dejvid Švimer) i Monika Geler (Kortni Koks), kao i njihovi prijatelji Čendler Bing (Metju Peri), Fibi Bufe (Lisa Kudrou), Džoi Tribijani (Mat Leblank) i Rejčel Grin (Dženifer Aniston).

„Prijatelje“ su kreirali Dejvid Krejn i Marta Kaufman, koji su istovremeno i izvršni producenti uz Kevina Brajta, kroz kompaniju Bright/Kauffman/Crane Productions u saradnji sa Warner Bros. Television. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.