Naslovna » Izlasci » Sport » Rakovica: Besplatni sportski sadržaji za sve uzraste
Rakovica: Besplatni sportski sadržaji za sve uzraste (ilustracija: Pixabay)

Rakovica: Besplatni sportski sadržaji za sve uzraste

Besplatni sportski sadržaji za sve uzraste organizovaće Gradska opština Rakovica u saradnji sa Sportskim centrom „Lukić“ za građane ove opštine.

Za mališane Rakovice organizovana je besplatna školica sporta, dok su za starije sugrađane organizovani besplatni treninzi rekreativnog boksa i kik-boksa, kao i besplatni treninzi tae-boa.

  • Prijave za navedene sadržaje traju do 16. maja 2021. ili do popune mesta.
  • Sve prijave treba slati na imejl-adresu: sportskicentarlukic@gmail.com.
  • U prijavi obavezno navesti ime i prezime, godinu rođenja, adresu, kontakt telefon i aktivnost za koju se polaznik prijavljuje.

Besplatni sportski sadržaji biće organizovani od 18. maja do 15. juna u sali Sportskog centra „Lukić“, u Ulici vidikovački venac 82a. Broj mesta je ograničen.

Besplatna školica sporta za mališane biće organizovana od 18. maja do 15. juna. Pravo prijave imaju deca sa prebivalištem na teritoriji gradske opštine Rakovica i koja imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od šest meseci. Školica sporta namenjena je deci uzrasta od tri do sedam godina. Treninzi će se održavati utorkom i četvrtkom od 18.00 u sali sportskog centra.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Za odrasle, besplatni treninzi biće takođe organizovani od 18. maja do 15. juna, a pravo prijave imaju građani sa prebivalištem na teritoriji gradske opštine Rakovica i koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od šest meseci. Termini održavanja treninga: utorkom i četvrtkom od 20.00 i subotom od 14.00 u sali Sportskog centra „Lukić“.

Besplatni treninzi tae-boa biće organizovani od 18. maja do 15. juna, a pravo prijave imaju građani sa prebivalištem na teritoriji gradske opštine Rakovica, stariji od 12 godina, koji imaju urađen sportski lekarski pregled ne stariji od šest meseci. Termini održavanja treninga su utorkom i četvrtkom od 19.00 i subotom po dogovoru, u sali u Ulici vidikovački venac 82a. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.