Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Virtuelni Sajam zapošljavanja, 20. maja 2021.
Virtuelni Sajam zapošljavanja (foto: Pixabay)
Virtuelni Sajam zapošljavanja (foto: Pixabay)

Virtuelni Sajam zapošljavanja, 20. maja 2021.

U četvrtak, 20. maja 2021. od 10.00 do 16.00, Nacionalna služba za zapošljavanje (NSZ) organizovaće virtuelni Sajam zapošljavanja.

Sajam zapošljavanje će biti realizovan korišćenjem inovativne internet tehnologije koja obezbeđuje jednostavan pristup i virtuelno okruženje prilagođeno korisnicima.

Učestvovaće 70 kompanija iz Srbije koje nude mogućnost za zaposlenje, a NSZ očekuje oko 7.500 registrovanih tražilaca posla. Učešće na sajmu je besplatno.

Svi koji traže posao mogu da se na jednostavan način prijave i učestvuju na Sajmu. Nije potrebno instaliranje bilo kakvog dodatnog softvera za registraciju, a uključenje je moguće online sa bilo kog uređaja (mobilni telefon, tablet, laptop, desktop računar) klikom na OVAJ LINK.

Iako se odvija u virtuelnom okruženju, ovaj Sajam je prilika da oni koji traže posao direktno razgovaraju sa poslodavcima i informišu se o mogućnostima za zaposlenje. Mogućnosti su brojne za kandidate različitih obrazovnih profila, nivoa kvalifikacija i dosadašnjeg radnog iskustva.DuB - vinjeta: Online program

Tokom celog trajanja Sajma, na raspolaganju će biti i predstavnici NSZ, čiji se info put nalazi u Glavnoj hali. Prateći događaji koji se održavaju na Sajmu su i svečano otvaranje kao i vebinari koji će se odvijati u Konferencijskoj sali i sali za vebinare (sala sa oznakom „Vebinari“).

Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa „Migracije i razvoj“ koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ. (danubeogradu.rs)