Naslovna » BG špijun » Svetske prestonice » Popusti u Beču sa Vienna City Card
Popusti u Beču sa Vienna City Card (foto: © WienTourismus / Peter Rigaud)
Popusti u Beču sa Vienna City Card (foto: © WienTourismus / Peter Rigaud)

Popusti u Beču sa Vienna City Card

Sa karticom „Vienna City Card“ bečke turističke organizacije može da se ostvari 20 odsto popusta na noćenja u preko 20 hotela u glavnom gradu Austrije.

U okviru ponude „Experience Edition“ turisti i Bečlije popust dobijaju u hotelima Grand Ferdinand, Hilton, Interkontinental, Ric-Karlton, Meriot, Bristol i drugim. Takođe je obezbeđen popust od 20 odsto na celokupnu konzumaciju u više od 30 restorana, barova i kafea.

Popusti važe godinu dana, a celokupna ponuda za nosioce kartice se redovno proširuje. Obilasci grada, specijalni događaji i radionice se takođe nude po nižim cenama, ali i besplatno.

Obilazak košnica na krovovima grada, bečkog metroa ili privatnih apartmana austrijske carske porodice u dvorcu Šenbrun koji su inače nedostupni za posetioce su samo neki od 200 specijalnih događaja koji se mogu doživeti uz „Vienna City Card“.

Mnogi od njih se mogu rezervisati isključivo sa karticom.

„Vienna City Card Experience Edition“ je integrisana u digitalni gradski vodič, aplikaciju „ivie“. Aplikacija se može preuzeti besplatno preko gugl i apl prodavnica. Kupovina kartice „Experience Edition“ putem aplikacije košta 25 evra, a važi godinu dana od datuma kupovine.

„Život i poslovanje se vraćaju u grad. Beč ponovo nudi mnogobrojne atrakcije i razloge za posetu. Sa ‘Vienna City Card Experience Edition’ se raznolikost Beča najbolje može doživeti, što važi i za stanovnike grada. Tako se stvaraju nezaboravna iskustva, a istovremeno se podržava lokalni turizam u vreme kada je pomoć posebno potrebna“, izjavio je Peter Hanke, član gradskog veća zadužen za privredu. (EuroComm)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.