Naslovna » BG svaštara » TV i online program » Uzmi račun i pobedi 2021: Jesenji ciklus od 18. septembra
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021"
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021"

Uzmi račun i pobedi 2021: Jesenji ciklus od 18. septembra

Prvo izvlačenje drugog, jesenjeg kruga nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ biće održano u subotu, 18. septembra od 18.00.

Uz direktan prenos na prvom programu Radio-televizije Srbije, posle pauze od nekoliko meseci, biće nastavljena nagradna igra kroz šest jesenjih izvlačenja, saopštila je Vlada Srbije.

Građane očekuju vredne nagrade:

  • 30 automobila „fijat 500L“ i
  • osam stanova u Beogradu
    – sedam u naselju „Zemunske kapije“ i
    – glavna premija, stan u „Beogradu na vodi“.

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“ pokazala se kao odlično sredstvo u podizanju svesti građana o značaju borbe protiv sive ekonomije.

U nagradnoj igri, koju organizuje Vlada, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 1. aprila, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara.

Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti. Na poleđini koverte neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Srbije, dok je slanje koverata potpuno besplatno.

Tokom leta, između dva kruga nagradne igre, sve vreme je bilo dozvoljeno slanje računa i slipova, tako da trenutni broj pristiglih koverata premašuje 6,5 miliona. Sve koverte, poslate od 15. aprila ove godine, učestvuju u svim izvlačenjima i tokom jeseni.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju im je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs, za sva dodatna pitanja i podršku. (danubeogradu.rs)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.