Naslovna » BG svaštara » TV i online program » HBO Max u Srbiji od 2022.
HBO Max uskoro i u Srbiji
HBO Max uskoro i u Srbiji

HBO Max u Srbiji od 2022.

HBO Max, striming platforma kompanije WarnerMedia, biće lansiran u Evropi 26. oktobra 2021, dok će u Srbiji biti dostupan tokom 2022. godine.

Prvih šest evropskih zemalja u kojima će ovo potpuno novo iskustvo striminga postati dostupno su Švedska, Danska, Norveška, Finska, Španija i Andora.

Tokom 2022. godine HBO Max će, u okviru globalnog plana lansiranja u fazama, postati dostupan na još 14 teritorija, koje uključuju Srbiju, Crnu Goru, Hrvatsku, Sloveniju, Bosnu i Hercegovinu, Severnu Makedoniju, Bugarsku, Češku, Slovačku, Mađarsku, Poljsku, Rumuniju, Moldaviju i Portugal.

Lansiranje usluge na dodatnim teritorijama je takođe planirano za sledeću godinu.

HBO Max će biti predstavljen evropskom tržištu na virtuelnom događaju u oktobru, kada će biti otkriven sam proizvod i ponuda sadržaja, kao i cene i mnogi drugi detalji.

HBO Max će po prvi put u Evropi na jednom mestu ponuditi širok izbor visokokvalitetne zabave voljenih WarnerMedia brendova kao što su Warner Bros, HBO, DC i Cartoon Network, kao i nagrađivane američke i internacionalne Max Original sadržaje.

– Ovo je istorijski trenutak, kada HBO Max dolazi u Evropu – izjavio je Johanes Larčer, direktor HBO Max International-a. – WarnerMedia filmove i serije kao što su „Hari Poter“, „Igra prestola“ i „Štreberi“ pasionirano gledaju fanovi širom Evrope, a HBO Max je kreiran da im ponudi najintuitivnije i najudobnije iskustvo gledanja ovih i mnogih drugih fantastičnih naslova.

Kristina Sulebek i Johanes Larčer
Kristina Sulebek i Johanes Larčer

– Jedinstvena i ekskluzivna kombinacija kultnih sadržaja, kao i lokalna originalna produkcija i još mnogo toga, čini striming platformu koju će fanovi u Evropi obožavati – dodaje Kristina Sulebak, generalna direktorka za HBO Max EMEA. – Vidimo ogroman potencijal u trenutku kada lansiramo ovu potpuno novu, moćnu striming platformu širom regiona.

HBO Max čini otkrivanje novih sadržaja jednostavnim, tako što omogućava iskustvo prilagođeno svakom pojedinačnom korisniku i nudi najrelevantniji sadržaj, kroz kombinaciju pažljivo priređene selekcije naslova i preporuka po meri.Promo

HBO Max će biti dostupan novim korisnicima, kao i postojećim HBO España, HBO Nordic, HBO GO i HBO Portugal korisnicima, bilo da su pretplaćeni direktno ili kod važećih partnera.

U maju ove godine HBO Max je proslavio prvu godišnjicu u SAD-u, a u junu je usluga lansirana na 39 tržišta širom Latinske Amerike i Kariba, čime je prvi put postala dostupna van područja SAD-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.