Naslovna » Izlasci » Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“: Četvrto jesenje izvlačenje u subotu, 9. oktobra
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021"
Nagradna igra "Uzmi račun i pobedi 2021"

Nagradna igra „Uzmi račun i pobedi 2021“: Četvrto jesenje izvlačenje u subotu, 9. oktobra

Četvrto jesenje izvlačenje u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi 2021“ je 9. oktobra od 18.00, uz direktan prenos na prvom programu RTS-a.

Nagradna igra se organizuje u dva kruga, prolećnom i jesenjim, sa ukupno 12 izvlačenja nagrada.

U šest jesenjih izvlačenja građane očekuju vredne nagrade: 30 automobila „fijat 500L“ i osam stanova u Beogradu – sedam u naselju „Zemunske kapije“ i glavna nagrada – stan u „Beogradu na vodi“.

U četvrtom jesenjem izvlačenju, u subotu, 9. oktobra 2021. od 18.00, biće podeljeno pet fijata i stan u naselju Zemunske kapije.

Bitno je napomenuti da će koverte poslate za jesenji krug ostati u konkurenciji za nagrade i u jesenjim izvlačenjima, a građani će moći da šalju koverte i u periodu između dva kruga.

U nagradnoj igri koju organizuje Vlada Srbije, a podršku pruža NALED, pravo učešća imaju građani koji pošalju koverte sa 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, ne starijih od 15. aprila 2021. godine, sa minimalnim pojedinačnim iznosom od 100 dinara. Fiskalne račune i slipove ne treba mešati u istoj koverti.

Na poleđini koverte, gde se ona otvara, neophodno je napisati ime i prezime, adresu iz ličnih dokumenata i kontakt telefon, dok je na drugoj strani kao adresu dovoljno napisati „Uzmi račun i pobedi 2021“.

Pravo učešća imaju svi punoletni građani Republike Srbije.

Sve informacije o nagradnoj igri građani mogu pronaći na sajtu www.uzmiracun.rs, a na raspolaganju je i kontakt centar putem imejla kontakt@uzmiracun.rs za sva dodatna pitanja i podršku.

(danubeogradu.rs)