Naslovna » Izlasci » Muzika » Koncerti » Stray Dogg u Domu omladine Beograda
Stray Dogg (foto: Emilija Stanišić)
Stray Dogg (foto: Emilija Stanišić)

Stray Dogg u Domu omladine Beograda

Posle duže koncertne pauze Stray Dogg se vraća na binu. Koncertom u sali Amerikana u Domu omladine Beograda, obeležiće velikih 10 godina postojanja.

Naime, jedan od naših najpriznatijih bendova 2011. je objavio album prvenac „Almost“, a iste godine imao je svoj prvi koncert u istoj ovoj sali, rasprodatoj Amerikani zajedno sa bendom Bitipatibi.

Stray Dogg će obeležiti ove jubileje u subotu, 16. oktobra 2021. od 20.00.

Publika koja je kupila ulaznice za koncert 9. oktobra na Ticket Vision blagajni u Domu omladine može da ih zameni za ulaznice sa novim terminom koncerta, ili da dobije povraćaj novca za stare ulaznice.

Bend je za ovih deset godina objavio četiri albuma, ostvario saradnje sa priznatim svetskim imenima, poput Devendre Banharta i Lise Hannigan; proputovali su Evropu na preko desetak turneja i prikupili široku publiku, što ih čini jednim od naših najslušanijih bendova na svetskom nivou.

Njihov poslednji album iz 2018, „Look At The Moon“, nezavisni izdavači nominovali su za nagradu IMPALA, za najbolji album u Evropi.

– Najvažnije je da se vratimo u Dom omladine odakle smo i krenuli. Želja je da nakon ovog teškog perioda koncertne apstinencije nekako krunišemo ovu zaista lepu karijeru velikim koncertom u Amerikani, gde se nadam da će doći svi ljudi koji su i rasli uz nas i podržavali nas kroz ove godine. Uvek smo imali jako finu publiku i time se ponosim – izjavio je Dukat Strajnić, frontmen benda Stray Dogg.

Ulaznice su u prodaji na Blagajni DOB i preko Tickets.rs, po ceni od 800 dinara. (danubeogradu.rs)

Uređuje: Dan u Beogradu

Dan u Beogradu osnovan je 2011. godine i jedan je od najčitanijih lokalnih portala u Srbiji. Osnivač i glavni urednik je Nenad Mandić - Ah Neša.