Naslovna » Izlasci » Sajmovi » Beogradski sajam: Sajam etno hrane i pića i Expozim
Beogradski sajam: Expozim
Beogradski sajam: Expozim

Beogradski sajam: Sajam etno hrane i pića i Expozim

Dve manifestacije biće održane na Beogradskom sajmu od 25. do 28. novembra 2021. godine: 15. Sajam etno hrane i pića i Expozim 2021.

15. Sajam etno hrane i pića

Na petnaestom po redu Sajmu etno hrane i pića, u hali 3 Beogradskog sajma, predstaviće se više od 300 proizvođača tradicionalnih prehrambenih proizvoda – rukom rađenih proizvoda po tradicionalnoj recepturi najčešće od organski gajenih sirovina.

Tu su i novi proizvodi nastali na temeljima tradicije i mašti proizvođača, kao i ambalaža za pakovanje tradicionalnih proizvoda.

Pokrovitelji Sajma etno hrane i pića su Ministarstvo poljorivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srbije i Grad Beograd.

Sajam će biti otvoren od 10.00 do 19.00, cena ulaznica je 300 dinara, a za grupne posete 200 dinara.

Expozim 2021

U hali 5 Beogradskog sajma Expozim, međunarodni sajam zimske sportske opreme, turizma i rekreacije, biće pravi praznik za ljubitelje zimskog turizma, sporta i rekreacije.

Svečarski duh, praznična atmosfera, radost aktivnog življenja i još aktivnijeg odmora, izazovi ludog provoda ali i ozbiljnih sportskih iskušenja samo su deo oreola koji upravo Expozim čine nekavom granicom između sadašnjeg i budućeg, stvarnog i željenog.

Da bude baš tako, i uz pomoć suorganizatora Asocijacija „Sport za sve“, 35. put zaredom potrudiće se uvoznici, proizvođači, distributeri i serviseri zimske sportske i rekreativne opreme i turistički poslenici spremni da obraduju sve one koji vole zimu.

Najavljuju i tradicionalne sajamske popuste i do 50 odsto.

Radno vreme Expozima biće od 10.00 do 20.00, cena ulaznice je 350 dinara, a parkinga u krugu sajma 150 dinara po satu. (danubeogradu.rs)