Naslovna » Izlasci » Doček Nove godine 2022. u Beogradu: Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Sara Jovanović
Doček Nove godine 2022. u Beogradu: Jelena Karleuša (foto: beograd.rs)
Doček Nove godine 2022. u Beogradu: Jelena Karleuša (foto: beograd.rs)

Doček Nove godine 2022. u Beogradu: Jelena Karleuša, Marija Šerifović, Sara Jovanović

Doček Nove godine 2022. u Beogradu organizovaće gradske vlasti. Nastupiće Jelena Karleuša, Marija Šerifović i Sara Jovanović.

Sve tri pevačice odlučile su da bez honorara nastupe 31. decembra 2021, na prostoru ispred zgrade Narodne skupštine.

Na istom mestu, 29. i 30. decembra, biće organizovani i koncerti za „drugu vrstu publike“, kako su najavili predstavnici gradske vlasti, u dogovoru sa CEBEF-om i firmom Sky Music.ZA DŽ - besplatno - vinjeta (autor ilustracije: Aleksandra Prhal)

Odbor „Beogradske zime“ objaviće uskoro i program Dečje Nove godine, koji će biti organizovan na 25 lokacija u Beogradu u svih 17 beogradskih opština.

Doček Nove godine 2022. i na Sava promenadi

Dok pojedini članovi Kriznog štaba apeluju da (beo)gradskog dočeka Nove godine 2022. ne bude, gradska vlast najavljuje besplatan doček i ispred Narodne skupštine, ali i na Sava promenadi.

Na prostoru između Starog savskog mosta i zgrade Rezidens trebalo bi da nastupi Goran Bregović, ali i Mladen Vojičić Tifa, Saša Kovačević, Angelina i Cobi.

U noći između 31. decembra i 1. januara biće priređen svetlosno-muzički performans kakav do sada nije viđen u regionu, najavljuju organizatori iz Belgrade Waterfront-a i dodaju:

„Osmominutni vatromet isprepleten sa laserskih zracima i svetlosnim efektima na Kuli Beograd uvešće nas u Novu 2022. godinu u velikom stilu. Jedinstveni šou biće propraćen muzikom posebno komponovanom za ovu priliku i inspirisanom domaćim nasleđem i tradicijom. Osim sa Kule Beograd, vatromet će se u ponoć vinuti i sa reke, a refleksije svetala u Savi dopuniće magiju koja će se dešavati nad našim gradom“.

(Beoinfo)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.