Naslovna » Porodica » Deca » Vulkan: Inid Blajton – Tajna sedmorka na tragu
Vulkan: Inid Blajton - Tajna sedmorka na tragu
Vulkan: Inid Blajton - Tajna sedmorka na tragu

Vulkan: Inid Blajton – Tajna sedmorka na tragu

Za male detektive željne velikih avantura Vulkan je objavio knjigu britanske autorke Inid Blajton „Tajna sedmorka na tragu“.

Spisateljica Inid Blajton spada u red najpopularnijih pisaca za decu svih vremena. Njene knjige prodate su u više od šeststo miliona primeraka i prevođene su na više jezika nego knjige bilo kog drugog dečjeg pisca.

Ako ste voleli „Pet prijatelja“, obožavaćete i četvrti deo serijala „Tajna sedmorka“. Upoznajte tajnu družinu i upustite se u uzbudljivu avanturu! Piter, Džordž, Dženet, Džek, Pem, Kolin i Barbara su dobra i marljiva deca na časovima u školi, a u svom tajnom skrovištu pretvaraju se u prave male detektive.

Da li vas zanima kako detektivi rešavaju misterije? Knjigu u ruke, pridružite se ovom tajnom društvu i ludo se zabavite!

Kada članovi Tajne sedmorke čuju da se nešto čudno događa u Tigerovom ambaru, Piter priču odbacuje kao običnu glasinu, a Džek čvrsto odlučuje da otkrije o čemu je reč.

Hoće li Tajna sedmorka udružiti snage kada se nađe na tragu bande?

Knjiga za male detektive „Tajna sedmorka na tragu“ dostupna je putem sajta ove izdavačke kuće i u svim knjižarama Vulkan. (danubeogradu.rs)

loading...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.